Uus Maa esindus nüüd ka Paides!

Uus Maa Kinnisvaragrupp on laienenud. Uus esindus klientide parimaks teenindamiseks on avatud nüüdsest Paides, Eestimaa südames.
Seoses eelkõige hindamisteenuse nõudluse kasvuga ja klientide kiirema teenindamisvajadusega vajasime Paidesse kohalikku Uus Maa esindust. Hindamisteenusele lisaks hakkame pakkuma kevadest 2005 kinnisvara vahendusteenust.Paide esindust juhib Eve Soppe ning kaastöötajaks on hindaja assistent Kairi Gansen, kes tänaseks, novembri alguseks on teenindanud juba paarkümmend hindamisteenust vajavat klienti.

Paide büroo pidulik avamine toimus koostööpartnerite ühisel tutvumistunnil neljapäeval, 11.novembril 2004. Südamlikus õhkkonnas nii nagu Eestimaa südamele kombeks andsid Eve Soppe – Virumaa tegevjuht ja Andres Hall Tallinna hindajate tegevjuht ülevaate Uus Maa Kinnisvaragrupist, selle osadest, töövaldkondadest ja töötajatest. Järvamaa koostööpartnerite parimaks koostööks astusime esimesi samme – kinkisime Uus Maa logoga õhupalle ja vihmavarje, laulsime ühislaulu Kas Tunned Maad, Mis Peipsi Rannalt ning elava muusika saatel kinnitasime keha ja rüüpasime veini.