Uus Maa Kinnisvarabüroo hakkas kasutama virtuaalesitlusi!

Esimesena suurtest kinnisvarabüroodest alustas Uus Maa Kinnisvarabüroo virtuaalesitluste lisamist oma andmebaasis olevatele kinnisvaraobjektidele.

Koostööd tehakse Soome ettevõttega Virtualdesign AY, kelle teenust kasutab täna 90% Soome kinnisvarafirmadest.

Eesmärgiks on muuta koduotsimine klientide jaoks läbi interneti stressivabamaks, lihtsamaks, aega säästavamaks ning meeldivamaks. “Kinnisvara müügiprotsessis omab professionaalne turundus üha enam olulist rolli. Et tipus püsida, tuleb innovatiivne olla, pidevalt juurutada uusi teenuseid ja eksklusiivseid võimalusi kinnisvara müümisel,” kinnitas Tiina Shein, Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht.

Virtuaalesitlus annab kliendile tõetruu ülevaate müüdavast korterist või majast ning annab parema ettekujutuse ruumilahendusest. Kinnisvaraobjekti, mis on varustatud virtuaalesitlusega, vaadatakse 3 korda rohkem kui tavapärast piltidega kinnisvarakuulutust. Mõtleme palju oma klientide peale, et nende aega ja energiat säästa, kuna tänu virtuaalesitlusele saab eelnevalt väga hea ülevaate korterist või majast. Kliendid soovivad kohale minna vaid juhul, kui pakutav neile tõesti meeldib ja nad soovivad lisaselgust. Virtuaalesitlus aitab ära hoida mittevajalikke kohalkäimisi, mis lõppkokkuvõttes on kasulik nii kinnisvara müüjale kui ostjale.

Samuti on see suur lisaväärtus ka välismaisele kinnisvaraostjale, kellel pole võimalik kogu aeg kohal käia. Just nende jaoks on virtuaalesitlus esmatähtis kinnisvaravalikul.

Esimene virtuaalesitlus tehti Metsaveere elamurajooni näidismajale ja ümbruskonnale, mida saab vaadata www.metsaveere.ee kodulehel.
Kinnisvaraobjektid, mis on varustatud virtuaalesitlusega, on märgistatud spetsiaalse 360˚ logoga.