Uus Maa tuli Haapsalu kliendile lähemale

Uus Maa Kinnisvarabürool on rõõm teavitada, et käesoleva aasta jaanuarikuus alustas tööd Uus Maa Kinnisvarabüroo harukontor Haapsalu linnas Lihula mnt 8.

Uus Maa Kinnisvarabüroo on kõige kiiremini arenev ja kasvav kinnisvaraettevõte Eestis, millel on täna kokku juba 11 esinduskontorit üle Eesti eesmärgiga pakkuda oma klientidele alati parimat, usaldusväärset ja kvaliteetset kinnisvarateenust.

“Uus Maa Haapsalu büroo tegeleb esialgu kinnisvara ostu-müügi ja üüriga ning tulevikus loodame hakata pakkuma ka kinnisvara hindamisteenust,” lausus Elari Tamm, Uus Maa Kinnisvarabüroo Haapsalu büroo juhataja.
Haapsalu linn ja lähiümbrus on kiiresti arenev ja perspektiivne piirkond Eestis, kus on kinnisvara vahendusteenuse ja hindamisteenuse nõudlus viimasel ajal stabiilselt tõusnud.
“Huvi tuntakse majade, korterite kui suvilate vastu. Hoogustunud on arendustegevus. Nii linna kui ka linna lähiümbrusesse kerkivad uued eramud ja ka kortermajad,” tõdes Elari Tamm.

“Uus Maa jaoks on väga oluline, et meil on nii igas suuremas kui ka väiksema linnas kohalik esindus koos kohalike spetsialistidega, kes tunnevad sealset turgu ja inimesi ning oskavad klientidele parimaid lahendusi leida,” sõnas Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein. ”Meie ei oota, et Haapsalu elanikud meie Pärnu ja Tallinna esindusse tulevad, Uus Maa tuleb ise oma kliendi juurde Haapsallu kohale,” lisas Shein.

Haapsalu büroo ametlik-pidulik avamine toimus 08. veebruaril Lihula mnt 8, aadressil, kuhu olid oodatud kõik huvilised, kes vajavad usaldusväärset ja kvaliteetset kinnisvarapartnerit.

Tiina Shein
Uus Maa Kinnisvarabüroo
turundusjuht