Uus Maa Kinnisvaragrupi osanike ring laienes

Uus Maa Kinnisvaragrupp annab teada, et alates 2007. a jaanuarist kuuluvad Uus Maa Kinnisvaragrupi osanike hulka ettevõtte pikaajalised tegevjuhid Jaanus Laugus ja Andres Hall.

Jaanus Laugus juhtis ligi 10 aastat Uus Maa Kinnisvarabürood ja on nüüd ametis Uus Maa Kinnisvaragrupi tegevjuhina ning Andres Hall on Uus Maa Kinnisvarakonsultantide tegevjuht. Mõlemad mehed on Uus Maa Kinnisvaragrupi juhatuse liikmed.

“Kvaliteetne kinnisvarateenus on oma olemuselt samasugune konsultatsioon, nagu seda osutavad advokaadibürood, mistõttu on ka loomulik, et sellised ettevõtted püsivad tippspetsialistide-partnerite najal ning oma ala tipptegijad kaasatakse ka omanike ringi,” lausus Urmas Laur, Uus Maa Kinnisvaragrupi üks asutajaid.
“Pikaaegsete juhtide Jaanus Lauguse ja Andres Halli kaasamisega on Uus Maal täna kokku juba 4 partnerit ja võime julgelt öelda, et lähiaastatel laieneb see ring mõne tippspetsialisti võrra kindlasti,” lisas Urmas Laur. Näeme selgelt, et ettevõtte argessiivsete kasvu- ja laienemiseesmärkide saavutamiseks on partnerite-kaasomanike kaasamine ettevõtte omanikkonda ainuvõimalik tee,” nentis ta.

Uus Maa Kinnisvaragrupp on suurim ja tuntuim kinnisvarabüroo Eestis, omades harukontoreid Tallinnas, Tartus, Rakveres, Pärnus, Viljandis, Kuressaares, Paides, Jõhvis, Haapsalus, Narvas ja pikaajalist koostööpartnerit Lätis ning tütarettevõtet Leedus. Ettevõte on aktiivselt sisenemas ka Bulgaaria turule. Uus Maa meeskonnas töötab ligi 180 inimest
Uus Maa Kinnisvaragrupi 2006. aasta auditeerimata käive oli 85 miljonit EEK ja auditeerimata kasum 20 miljonit EEK.