Uus Maa Läti partneri suvepäevadel

Uus Maal ja meie partneril Läti Kinnisvarafirmal Balsts on traditsioon osaleda üksteise suvepäevadel ning talvepäevadel. Juuli alguses korraldasid lätlased Valmieras sportliku peo.
Ilm oli tellitud suurepärane, nii lätlased, eestlased kui ka partnerid Leedust olid ette valmistanud oma etteasted ja tervitused: laulsime üheaegselt Liivi rahvalaulu “Puhu tuul ja tõuka paati” nii eesti kui läti keeles. Pärast kingituste vahetamist ja meeskondadesse jagamist hakkasid võistlused suure hooga pihta.
Jooksmised, ronimised, kastanitega ragulka laskmised, jalgpall, köieronimine, golf, ujumine andsid võimaluse lähemalt oma koostööpartneritega tuttavaks saada ning hiljem tantsupõrandal olid kõik juba suured sõbrad. Martin sai tuttavaks Martins`iga, Ruben Rubens`iga, Siim Siims`iga jne. Paarkümmend Uus Maa aktiivset inimest olid nii sportmängudes aktiivselt esirinnas, kui ka hiljem tantsuplatsil hommikutundideni keerutamas.
Läti suvepäevasid jääb meenutama lätlaste kingitud Tehingukell, mida kõlistame oma kontoris iga kord, kui aitame oma kliendil endale uue kodu või firmal sobiva äripinna leida. Ja varsti kohtume juba Uus Maa suvepäevadel Saaremaal!