Uus Maa Talvepäevad 2005

Nagu paljudele juba teada on Uus Maa igati spordi- ja tantsulembene meeskond. Järjekordseks tõestuseks olid meie talvepäevad Haanjamehe talus Võrumaal. VANAKOOLI SPORDIPÄEVA nime all kohtus neoonikates dressides, kukemütsides, kombekates, sinistes koondisekostüümides, triibusallides, rahvuslikes labakinnastes spordihuvilised Tallinnast, Rakverest, Tartust, Jõhvist ning külalised ka Lätist ja Leedust.

Kõik sai alguse spontaansest lumesõjast. Siis jaotusime meeskondadeks ja läkski lahti tõsine võistlus. Viiesuusatamine näitas järjekordselt kui oluline on meeskonnatöö. Jooksime lumes võidu, suusatasime ja sõime mandariine kordamööda, köievedu ja rahvastepall. Sportimise vahepeal kujundasime Uus Maale võimalikku maskotti – võidutsesid romantilised lumeinglid, Novaja Zemlja võimalustemaa ning Töö Mees ja Kosmos inimskulptuur.

Suure sportimise järel minek sauna ja lebolasse ning olimegi valmis 80ndate DISKOKS. Lotakate dresside asemele olid tekkinud värvilised parukad, retuusid, puhvvarukad ja loomulikult teksakostüümid kroogetega ja ilma, lumipesused ja lõhkirebitud. Võistlushimuslistest spordifännidest olid saanud kergejalgsed tantsulõvid ja nii me siis hommikuni Madonna Vouge`i, Modern Talking`u, Hadaway taoliste megahittide saatel hommikuni jalga keerutasimegi.

Järgmisel päeval olid meie kangemad sportlased suuskade ja lumelaudadega esindatud Haanjas ja Kütiorus. Lisaks toredatele elamustele ja vallatutele piltidele lisasid alanud töönädalale elevust ka sportimisest ja tantsimisest kanged lihased.

TORE ON OLLA UUS MAA MEESKONNA LIIGE, SEST ME HOIAME TÖÖ KÕRVAL KA SPORTI JA TANTSIMIMIST AU SEES 🙂