Hind
990 000 €
Ruutmeetrihind
4 500,00 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 220.00 m2
kinnistu pindala 776.00 m2

Asukoht

Aadress: Oblika tee 61, Pirita linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 9330 / 558450170354173700
Pindala: 220.00 m2
Krundi suurus: 776.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 4
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: A
Katastri nr: 78401:101:7063
Ehitise materjal: Kivi

Lisad

  • garaaž
  • parkett
  • eraldi sissepääs

Ainulaadne võimalus saada uue A-energiaklassi funkmaja omanikuks väljakujunenud ja hinnatud elurajoonis Pirital.

MAJA
Arhitektibüroo Korrus arhitektide poolt projekteeritud kahekorruseline maja asub Mähe ja Merivälja piiril.

Maja planeering:
1.korrus
– Avatud köögiga elutuba ca 53 m²
– Kabinet 12 m²
– Saun koos lõõgastusalaga ca 15 m²
– Esik koos garderoobiga ca 20 m²
– Tualet 1.9 m²
– Tehnoruum 5 m²
– Garaaž 29 m²
Kokku 1. Korrus 135 m² + lõuna-lääneuunaline terrass ca 60 m²

2.korrus
– Magamistuba 1 koos garderoobi ja vannitoaga ca 34 m² + terrass 30.8 m²
– Magamistuba 2 14.5 m²
– Magamistuba 3 13 m²
– Vannituba 5 m²
– Majapidamisruum 3.5 m²
– Trepihall 15 m²
Kokku 2.korrus ca 85 m² + 30.8 m² terrass
Maja üldpind on 220 m², millele lisanduvad terrassid.

Maja iseloomustavateks joonteks on avarus, valgusküllus, läbimõeldud planeering ja detailid, mis aitavad muuta selles majas elamise puhtaks naudinguks. Samas on uutel omanikel suurepärane võimalus luua oma maitsele ja vajadustele vastav kodu.

Majale annavad avarust ja õhulisust juurde kõrged laed – esimene korrus 3.40 m ja teine korrus 3.0 m.
Kõik maja siseuksed on valmistatud eritellimusena – uste kõrgus on 2.5 meetrit. Uksed on peithingedel ja kaetud tammespooniga. Paigaldatud on kvaliteetse Itaalia tootja Mandelli magnetlukustussüsteemid ja ukselingid.
Aknad ja lükanduksed on kolmekordse klaasiga puitalumiiniumraamidel (Viking Window).

Saunas on akendele paigaldatud lisaks nutiklaasi funktsioon, mis tähendab seda, et nupuvajutusega muutub aken läbipaistmatuks. See tagab vajaduse korral ruumide privaatsuse, kuid samal ajal laseb sisse päevavalguse.

SISEVIIMISTLUS
Maja siseviimistluses on kasutatud looduslikke ja väga kvaliteetseid materjale. Põrandatel on õlitatud täispuidust liimitud kalasabaparkett, seinad on värvitud heledates toonides. Kõikidesse tubadesse on sisseehitatud karniisitagune valgustus ja lisaks on olemas valmidus elektriliste kardinasiinide paigaldamiseks.

Vannitubades on kvaliteetne sanitaartehnika, paigaldatud on Balteco kivivann ning sauna esisein on karastatud klaasist, mis annab nii saunale kui ka puhkeruumile omakorda avarust ja õhulisust juurde. Saunakeris on targa lahendusega Harvia elektrikeris, mida on võimalik juhtida läbi mobiilirakenduse. Saunalava on mittetraditsioonilises heleda ja tumeda laudise kombinatsioonis, mis harmoneerub ideaalselt saunas kasutatud tumeda keraamilise plaadiga. Sauna aknaklaasidel on kasutatud nutiklaasi funktsiooni, mis tagab saunaskäijate privaatsuse.

Piltidel on sisearhitekti nägemus maja sisekujundusest. Sarnast lahendust on võimalik tellida. Maja müüakse möbleerimata kujul.

KÜTE JA VENTILATSIOON
Paigaldatud on ökonoomne Alpha-Innotec õhk-vesi küttesüsteem, majas on sundtsirkulatsiooniga vesipõrandaküttesüsteem. Temperatuuri on võimalik ruumipõhiselt reguleerida. Lisaks on paigaldatud Systemairi soojustagastusega sundventilatsioon, mille juurde on integreeritud jahutussüsteem.
Energiaklass A.

PARKIMINE
Majas on garaaž ühele autole, lisaks on maja ees sissesõidu tee, kuhu saab parkida kuni 4 autot. Garaaži uks on alumiiniumraamil ja klaaspindadega (Hörmann). Klaaspinnad lisavad ka siin avarust ja õhulisust nii maja välisilmele, kui ka garaaži sisemusele.

PIIRKOND
Eramu asub väga vaikses ja rohelises elurajoonis otse Mähe ja Merivälja piiril.

Tegemist on ideaalse koduga nendele, kelle jaoks on oluline vaikus, looduslähedus ja turvaline elukeskkond. Samas on kõik eluks vajalik mugavalt lähedal. Kesklinna jõuab autoga ca 15 minutiga, lähim kool ja lasteaed asuvad ca 1 km kaugusel Meriväljal. Lühikese autosõidu kaugusel on ka Pirita rand, mitmed söögikohad, MyFitness spordiklubi, valik toidukaupluseid ning Kloostrimetsa terviserajad. Olemas on hea ühistranspordi ühendus kesklinna suunal.

Täpsema info osas võtke ühendust:
Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).