Hind
1 690 000 €
Ruutmeetrihind
8 378,78 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 201.70 m2

Asukoht

Aadress: Pirita tee 26, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 8929 / 502539404005020500
Pindala: 201.70 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 3
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2015
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: B
Katastri nr: 78401:115:0840
Ehitise materjal: Kivi
Korruse number / korruste arv: 8 / 9

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Tallinna kõrgelthinnatud, Lauluväljaku ja lahe naabruses asuvas eksklusiivses Meerhofi korterelamus on müügile saabunud oivaliste mere- ja linnavaadetega läbi kahe korruse ulatuv sisustatud penthouse suurusega 201.7m².

Korter on 201.7m² köetava pinnaga millele lisandub rõdu ning katuseterass koos leili-, pesu- ja eesruumiga mis on kogupindalaga 161.3m². Korter on läbi kahe korruse ning asub üheksakordse maja 8 ja 9 korrustel. Korteri I korrusel asuvad esik, majapidamisruum, wc-vannituba, suur magamistuba koos rõduga mere poole oma garderoobiruumiga ning vanitoaga, 2 magamistuba. Korteri II korrusel asub kabinet, avatud planeeringuga köök-elutuba ja vannituba/WC. Elutoast pääseb sauna eesruumi ning terassile. II Kogu korrust palistab avar terass vaadetega. Korterisse paistab hommiku-, lõuna – ja õhtupäike.

Siseviimistluses on kasutatud väga kvaliteetseid siseviimistluse materjale.Tubades naturaalne 1 lipiline tammeparkett. Haapsalu Uksetehase spoonuksed koos peidetud lengidega ning magnetlukudega.

Korteri hinna sisse kuulub köögimööbel koos tehnikaga ning garderoobikapid. Köök on varustatud kvaliteetse mööbli ning mugava integreeritud tehnikaga (keraamiline pliidiplaat, ahi, mikrolaineahi, külmkapp, nõudepesumasin, kohvimasin).

Hinna sees 3 parkimiskohta maaaluses garaažis ning 2 panipaika.

Meerhofis I korterelamus on gaasiküte vesipõrandakütte baasil. Korteris on soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Meerhofi I resindentsi jaoks on loodud spetsiaalne tarkvara, mille abil saab (tahvel)arvuti või nutitelefoni kaudu juhtida kütet ning muuta ventilatsiooni kiiruseid. Kõikides tubades on ruumisensorid, mis hoiavad soovitud temperatuuri. Kõik sissepääsud territooriumile on kaetud turvakaameratega.

Maja ümbritsev territoorium on eraldatud aiaga. Hoone territooriumil asub mitmekesise haljastuse ning jalgradadega pargiala, kus on ka mänguväljak lastele. Korterelamu asub Lillepaviljoni vahetus naabruses, mida ümbritseb kõrge dendroloogilise väärtusega haljastus. Elamu läheduses asuvad Pirita Selver, väga head sportimisvõimalused ja söögikohad. Südalinn on vaid ca 3 km kaugusel.

Helista kindlasti ja tule vaatama – see tore korter võib saada uueks koduks just Sinule!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).