Hind
463 000 €
Ruutmeetrihind
3 779,59 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 122.50 m2

Asukoht

Aadress: Tuukri tn 64, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 8383 / 898664331297975000
Pindala: 122.50 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Rõdu suurus: 23.90 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2018
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 78401:114:0139
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 5

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • parkett
  • külmkapp

📌MAIKUUS BRONEERIJALE ERIHIND – KORTER KOOS 2 PRKIMISKOHA JA 2 PANIPAIGAGA KOKKU 509 000€🔥
📌Soovi korral k o g u s i s u s t u s hinna sees!🔥

Müüa stiilse sisekujunduse ja kvaliteetse viimistlusega avar 4-toaline kodu Rannapargi arenduses.
Rannapargi elamurajoon on 2018. aastal valminud moodne arendus kolme kvaliteetse 5-korruselise korterelamuga. Kadrioru, mere ja kesklinna lähedus loovad atraktiivse elukeskkonna igale perele, kus hinnatakse kesklinna võlusid ning samas vaiksemat elukeskkonda.

KORTER
Korter asub kõrgel esimesel korrusel, kuhu pääseb mugavalt ka liftiga ja seda nii tänava 0-korruselt kui garaažist. Kõrged laed, erakordselt avar elutuba ja hoovipoolne päikesele avatud terrass loovad selles korteris erilise miljöö. Läbi maja planeering võimaldab privaatsust igale pereliikmele.

Selles kodus on olemas kõik, mida üks pere võib soovida.
Kolm magamistuba (11-16m²), kõik toad eraldi. Suur saunaga vannituba (9m²), eraldi külaliste tualett ning majapidamisruum (5,1m²). Suurest magamistoast pääseb armsale klaasitud nurgaterrassile (6.2m²) ja köök-elutoast (48m²) avarale päikesele avatud terrassile (24m²). Olemas on ka 2 parkimiskohta ja 2 panipaika maja 0-korrusel.

Korteri siseviimistlus on detailideni läbimõeldud.
Köök-elutoas loovad mugava olemise kergvahesein, mis jagab ruumi söögitoaks ja elutoaks ning stiilsed valgustid ja interjööriga sobituvad dekoratiivsed pildid ning mööbel. Põrandaid katab hele naturaalparkett.
Kivitasapinnaga köögimööbel on toodetud Arensis, tehnika Electroluxilt ja olemas on nii kahe uksega suur külmik, nõudepesumasin, induktsioonipliit ja automaatne õhupuhasti kui veinikülmik.

Terrasside põrandad on kaetud tumehalliks töödeldud terrassilauaga ning mõlema klaasid ja piirded on matistatud, et luua võimalikult privaatne keskkond. Suurele terrassile on paigaldatud ka eemaldatav varjualune, kus suveõhtuid nautida.

KÜTE: Vesipõrandaküttel baseeruv tsentraalne keskküte. Olemas on ka soojustagastusega sundventilatsioon.

MAJA
B-energiaklassile vastavas majas on mõistlikud kommunaalkulud, suveperioodil ca 150€ ning talveperioodil 290€ (lisandub elektritarbimine). Arvetega saab tutvuda kohapeal. Oluline on märkida, et hoonet ehitades pöörati suurt tähelepanu akende kõrgendatud mürapidavusele.

PARKIMINE, PANIPAIK
Koos korteriga müüakse 2 PARKIMISKOHTA elamu 0-korrusel (üks katuse all ja teine mitte). Üks parkimiskoht on varustatud elektriauto laadimispunktiga, mis on ühendatud korteri elektrikilpi. Parkimiskoha hind 18 000€/üks koht.
Lisaks müüakse korteriga 2 PANIPAIKA: üks soojas ruumis ja teine on jahedam, suurus ca 3 m². Panipaiga hind 5000€/üks panipaik.

📌MAIKUUS BRONEERIJALE ERIHIND – KORTER KOOS 2 PRKIMISKOHA JA 2 PANIPAIGAGA KOKKU 509 000€🔥
📌Soovi korral k o g u s i s u s t u s hinna sees!🔥

ASUKOHT
Jalutuskäigu kaugusel Kadriorg, Reidi tee ja Pirita promenaad, kõik kesklinna võlud ja Vanalinn. Kiire ühendus sadama ning kõikide linnajagudega. Lühikese vahemaa kaugusel nii koolid, lasteaiad, toidukauplused, kaubanduskeskused, toidukohad ja kultuuriasutused.

Lisainfoks võta palun ühendust:
Laime Riisimäe
Kutseline kinnisvaramaakler, tase 5
UUS MAA MAAKRI KINNISVARABÜROO

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).