Hind
299 000 €
Ruutmeetrihind
4 013,42 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 74.50 m2

Asukoht

Aadress: Võistluse tn 6/3, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 7180 / 987715686416319000
Pindala: 74.50 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 13.40 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2020
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Keskküte, Konditisioneer
Korruse number / korruste arv: 9 / 14

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • garaaž
  • kliimaseade
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa 3-toaline mõnusalt valgusküllane ja suure lõunapoolse rõduga kodu. Palju valgust ja vapustavad vaated. Kalevi Panorama asukoht on üks kesklinna parimatest, sobides ideaalselt neile, kes soovivad elada linnakeskkonnas koos kõikide mugavustega, kuid samal ajal nautida rahu ja rohelust. See konkreetne korter asub linnapoolt viimases majas, pakkudes kaunist vaadet nii vanalinnale kui ümbritsevale.

KORTER:
Korter koosneb esikust, vannitoast (eraldi duši, vanni ja WC-ga, pesumasin), teisest eraldi WC-st koos integreeritud kapiga, avatud köök-elutoast ja kahest magamistoast. Korteris on kvaliteetne integreeritud tehnikaga köögimööbel, nõudepesumasin, pliit ning mõlemas magamistoas mahukad garderoobikapid. Lisaks leiate esikust suure garderoobikapi ning peeglid ka WC-st ja vannitoast. Kardinad on paigaldatud magamistubadesse. Köögimööbel ja garderoobikapid on tellitud Itaaliast.

Korteri akendest avaneb imeline vaade Kalevi staadionile, kesklinna kõrghoonetele ning ümbritsevale rohelusele.

MAJA:
Kalevi Panorama residence on B-energiaklassi maja, mis valmis 2019. aastal. Kvartal koosneb kolmest eksklusiivsest 14-korruselisest kõrghoonest. Bussipeatused asuvad maja vahetus läheduses ning Rimi toidupood on vaid 500 meetri kaugusel. Lisaks leiate mitmeid koole ja lasteaedu 200 meetri raadiuses ning rahvusvaheline kool on vaid 300 meetri kaugusel.

TEHNOSÜSTEEMID:
Korteris on kaugkütte baasil vesipõrandaküttesüsteem ning individuaalselt reguleeritav soojustagastusega ventilatsioonisüsteemja igas toas konditsioneer. Iga korteri külma- ja soojavee tarbimist saab jälgida kaugloetavate mõõtjatega. Korter kuulub targa maja süsteemi alla.

PARKIMINE:
Korteri juurde saab osta soodsa hinnaga kaks kindlat parkimiskohta ja suure panipaiga maa-aluses soojas garaažis, kust pääseb liftiga otse korteri juurde. Komplekti hind 25 000 eurot.

Kui soovite elada kesklinnas mugavas korteris, mis pakub privaatsust ja kaunist vaadet, siis see korter Kalevi Panoramas on just teile! Lisainfo saamiseks ja vaatamiseks võtke meiega ühendust.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).