Hind
90 000 €
Ruutmeetrihind
0,00 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 14363.00 m2

Asukoht

Aadress: SASSI, Vilsandi küla, Saaremaa vald, Saare maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 6954 / 473
Krundi suurus: 14363.00 m2
Katastri nr: 30101:003:0076

Lisad

  • detailplaneering
  • elekter
  • lokaalne vesi
  • kanalisatsioon lokaalne

Müüa krunt koos ehitusloaga – Emil Urbeli projekteeritud hooned Saaremaal, Vilsandi külas

Asukoht: SASSI kinnistu, Vilsandi küla, Saaremaa vald, Saare maakond

Omavahendaja ja projekteerija: Arhitektibüroo Emil Urbel OÜ
Müüa unikaalne krunt Saaremaal Vilsandi saarel, millel on olemas ehitusluba ja Emil Urbeli poolt projekteeritud hooned: suvemaja, saun ja kuur.

Tegemist on suurepärase võimalusega luua endale suvekodu looduskaunis ja rahulikus keskkonnas.

Kinnistu ja hoonete kirjeldus:
• Suvemaja: Krundile on kavandatud avar suvemaja, kus on elutuba koos söögitoaga, terrass, kaks magamistuba ja pesemisruum WC-ga. Hoone arhitektuur on traditsiooniline ja sobib ideaalselt

Vilsandi miljöösse.
• Saun: Projekti kohaselt rajatakse krundile saun, mis koosneb leiliruumist, pesemisruumist ja eesruumist kaminaga, lisaks väike terrass.
• Kuur: Lisaks on projekteeritud kuur, millel on kaks ruumi tarvikute hoiustamiseks.

Kõik hooned on projekteeritud arhitekt Emil Urbeli poolt, kelle arhitektuursed lahendused on tuntud oma kvaliteedi ja unikaalse stiili poolest. Hooned sobituvad Vilsandi keskkonda ning on traditsioonilise puitkonstruktsiooniga, 45-kraadise viilkatuse ja rootsipunase laudisega.

Haljastus ja heakorrastus: Kinnistul kasvab 50-60-aastane männik, mis säilitatakse maksimaalsel määral hoonete ümber. Uut haljastust ette ei nähta, säilitades looduslähedase ja rahuliku atmosfääri.

Elekter ja kommunikatsioonid: Kinnistul on olemas Elektrilevi liitumiskilp, veevarustus on tagatud kinnistul asuvast puurkaevust. Elektrivarustus toimub suvemaja peakilbist, kust ühendatakse ka saun ja kuur.

Küte ja ventilatsioon: Suvemaja kütab soemüüriga puupliit, vajadusel on võimalik paigaldada õhk-õhk-soojuspump. Sauna kütab keris ja eesruumis asuv kamin. Ventilatsioon on loomulik, läbi avatavate akende ja uste.

Ehitusloa staatus: Krundil on kehtiv ehitusluba, mis võimaldab rajada Emil Urbeli projekteeritud suvemaja, sauna ja kuuri. Kõik hooned on kooskõlas Saaremaa Vallavalitsuse projekteerimistingimustega ning Keskkonnaameti nõuetega.

Jäätmekäitlus: Kinnistul tekkivad jäätmed kompostitakse kohapeal või antakse üle jäätmekäitlejale. Ehitusjäätmete utiliseerimine toimub vastavalt kehtivatele keskkonnanõuetele.

Kui otsite võimalust soetada krunt koos ehitusloaga Saaremaa kaunis Vilsandi külas, millele on projekteeritud hooned tuntud arhitekt Emil Urbeli poolt, siis see pakkumine on just teile!

#uusmaa #vilsandi #kodu #uusmaanord #KinnisvaramaaklerLehoJalg #siinonheaelada #kinnisvarakõrgliiga #kv #kv24 #city24 #KinnisvaraEkspert #ParimMaakler #KinnisvaraVilsandi

#LehoJalg
Kinnisvaramaakler
Mob: +372 52 002 41
E-mail: leho.jalg@uusmaa.ee
https://uusmaanord.ee/maakler/leho-jalg/
https://www.facebook.com/kinnisvaramaaklerlehojalg
———————————————-
UUS MAA | NORD
Kopli 6, 10412, Tallinn
www.uusmaanord.ee
Võta minuga ühendust ja küsi lisa!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).