Hind
85 000 €
Ruutmeetrihind
0,00 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 1640.00 m2

Asukoht

Aadress: Aasa tn 23, Kohila alev, Kohila vald, Rapla maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 6637 / 242276
Krundi suurus: 1640.00 m2
Katastri nr: 31701:001:1990

Lisad

  • detailplaneering
  • elekter
  • tsentraalne vesi
  • kanalisatsioon tsentraalne

PROJEKTI TUTVUSTUS

Kohila Luha II arendus on jätk juba nüüd välja müüdud ja hoonestatud I etapile. Kokku on kogu arenduses müügis 16 elamumaa krunti suurusega 1505 m² – 3583 m² ja 1 ärimaa 9562 m².
Kohila on hea infrastruktuuri ja oma tugeva kogukonnaga turvaline ning armas alev Keila jõe kaldal. Tallinna piirini on Kohilast 27 km ja Raplani 20 km. Väga tihe ja mugav rongi- ja bussiliiklus. Siin on kõik mõnusaks eluks olemas. Kohilas on väga hea haridustase, tegutseb Kohila Gümnaasium ja Kohila Mõisakool. Tohisoo mõisas tegutseb Kohila Koolituskeskus – muusika, kunst, käsitöö. Kohilas tegutseb mitu lasteaeda. Sportimiseks korralikult sisustatud spordikompleks, valgustatud kergliiklusteed. Erinevad kaubandus- ja muud teenindusasutused.

PLANEERINGUALAST “Aasa Kodud”: planeeringuala valmib 2024 aasta oktoobris. Planeeringualal on meie poolt rajatud kõik mugavused, kaasaegne ja kvaliteetne taristu ning tehnovõrgud /mustkattega tänavatee tänavavalgustusega, tsentraalse vee ja kanalisatsiooni liitumispunktid kinnistu piiril, operaatorineutraalse sidevõrgu ja elekter 3×6 A liitumiskilbid kinnistu piiril. Maantee äärde oleme rajanud müratõkke valli, millisele kogukonnana saate juba paari aasta pärast istutada kõrghaljastuse. Tegemist dokumentide kohaselt on Luha II detailplaneeringu alaga. I DP ala valmis lõplikult 2018 aastaks, kus paari aasta jooksul ehitas endale kodu 13 perekonda. II etapis Aasa tänaval on kokku 16 elamukinnistut ning üks ärimaa kinnistu. Valides ja ostes krundi nüüd võid 2025 aasta jõulud vastu võtta uues kodus.

ASUKOHAST: Kohila alev on vaikne ja turvaline elukeskkond, mis on samas kiiresti arenev, kaasaegselt aktiivne ja aina populaarsem kodu, kooli ning töökoht. Kohila lähedus Tallinnale ja transpordi valikuvõimalused (auto, buss, rong) on atraktiivsuse üks põhjuseid, looduskaunis keskkond, hea kooliharidus, aktiivne spordi- ja seltsielu on lisaboonused ning kirsiks tordil. Aasa tänavalt alevi keskusesse on ca 1 km, koolini ca 700m ja lähim kauplus või ujumiskohad jõe ääres vaid 300 m jalutuskäigu kaugusel. Aasa tänava otsast algav kergliiklustee on turvaline lastele kooli jalutamiseks või õhtuseks rulluisutamiseks. Lisaks tänava otsas populaarne Harakapesa restoran.

ELEKTER: Kinnistu piiril on Elektrilevi OÜ liitumiskilpkilp ja kinnistu ostuhinnas sisaldub 3 x 6 A. Kinnistu omanik ehitab omal kulul välja kinnistusisese sideliini maja liitumiskilbini ning sõlmib Elektrilevi OÜ-ga liitumislepingu vastavalt kehtivale hinnakirjale. https://elektrilevi.ee/et/hinnakirjad/toodete-ja-teenuste-hinnakiri

OPERAATORINEUTRAALNE SIDEVÕRK: Teenust saavad pakkuda kõik sideoperaatorid (Telia, Elisa, Tele2 jne) vastavalt Teie pere eelistustest ja vajadustest. Teenusepakkujat saad valida vastavalt oma majapidamisele, sõltumata naabrite valikutest, teenusepakkujat saad vahetada millal soovid. Kinnistu omanik ehitab omal kulul välja kinnistusisese sideliini maja liitumiskilbini ja sõlmib Enefit OÜ-ga liitumislepingu vastavalt kehtivale hinnakirjale. https://www.enefit.ee/et/era/kiireinternet.

VESI JA KANALISATSIOON: Kinnistu piiril on ÜVK liitumispunktid. Tsentraalse vee ja -kanalisatsiooni teenuse pakkuja on Kohila Maja OÜ. Kinnistu omanik sõlmib ÜVK teenusepakkujaga liitumislepingu ning tasub liitumistasu vastavalt kehtivale hinnakirjale https://www.kohilamaja.ee/liitumine-uvk-ga/

MÜÜGIHIND SISALDAB:
• tsentraalse vee ja kanalisatsiooni liitumispunkti kinnistu piiril;
• operaatori neutraalse side optilise kaabli liitumiskilpi kinnistu piiril;
• 3×6 A elektrikilp kinnistu piiril;
• mustkattega tänavatee Aasa tänav, lisaks avalik kergliiklustee tänava otsas;
• käibemaksu.

MÜÜGIHIND EI SISALDA:
• kinnistu ostu- müügilepingu sõlmimisega seotud notaritasu;
• võimalikke hüpoteegi seadmisega kaasnevaid notaritasusid kinnistamisel makstavaid riigilõive.

Helista või kirjuta ja küsi julgelt lisainfot ka teiste kinnistute kohta!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).