Hind
800 000 €
Ruutmeetrihind
527,01 €/m2
Lisainfo
ruutmeetrit 1518.00 m2
kinnistu pindala 2791.00 m2

Asukoht

Aadress: Vana-Sauga 44, Ülejõe, Pärnu linn, Pärnu linn, Pärnu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 6305 / 241712
Pindala: 1518.00 m2
Krundi suurus: 2791.00 m2
Ehitusaasta: 1985
Valmidus: Vajab renoveerimist
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Keskküte
Veekogu: Jõgi
Veekogu nimetus: Sauga jõgi
Veekogu kaugus: 10 m

Lisad

  • tööstusvool
  • tsentraalne vesi
  • kanalisatsioon lokaalne
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • aiaga ümbritsetud

Müüa Sauga jõe ääres asuv 2791 m2 suurune kinnistu, mis pakub mitmekülgseid võimalusi nii kontori- kui ka laopindade jaoks. Hea planeering ja paindlikkus ruumide kasutamisel teevad sellest praktilise valiku igale ettevõttele, kes otsib toimivat ja kohandatavat äripinda.

Hoone esimene osa on kolmekorruseline, suletud netopinnaga kokku 895.7 m2, kus iga korrus on ca 330 ruutmeetrit. Esimesel korrusel asub 7 erineva suurusega ruumi. Teisel ja kolmandal korrusel kulgeb keskel pikk koridor, mille mõlemal küljel asuvad erineva suurusega ruumid, millest enamik on akendega. Kolmandal korrusel annavad lisandväärtust katuseaknad, mis loovad valgust ja avarust.

Teine osa on avar ja kõrge laohoone, mille minimaalne kõrgus ulatub 6,5 meetrini. Katus on soojustatud ja ventileeritud, seinad on osaliselt soojustatud ning kaetud plekiga.
Laohoone koosneb ühest suurest ruumist mõõtudega 18×12 meetrit, millest 8×12 meetrile on valatud ka uus betoonpõrand.
Teine laoruum hõlmab endas 126m2 suurust ning 4,2m kõrgust laoruumi, millel ka uus betoonipõrand vesipõrandaküttega. Antud ruumi kohal asub ka ca 2m kõrgune 126m2 laopind.
Põrandaküttega ruumi kõrval asetseb 108m2 suurune ning 3m kõrguste betoonpaneelidest lagedega laoruum, mille kohal omakorda suur 108m2 suurune ning ligi 3,5m kõrguse laega laopind.
Soovi korral on võimalik laohoone seinad ja vaheseinad eemaldada, luues 30×18 meetri suuruse avatud ruumi.
Mõlema laoruumi aknad on mõned aastad tagasi vahetatud kahekordsete plastikraamidel akende vastu ning samuti on kummalgi ruumil uued ülestõstetavad uksed.

Kinnistul on kaks kanalisatsiooniühendust, millest üks umbes 5 aastat tagasi rajatud ning üks tsentraalne veesüsteem. Hoonele on tagatud kaugkütteühendus. Asfaldile kogunev vesi juhitakse ühte punkti, kus see läbib õlipüüduri. Lisaks on ka kogu kinistu ümber uus keevispaneelist aed ning hoonekompleksis on olemas ka turvasüsteem. Hoonekompleksi tuleb tööstusvool – 63 amprit.

Kuna kinnistu piirneb Sauga jõega, pakub see suurepärast võimalust rajada soovi korral paadisild otse oma veepiirile. Paadisilla olemasolu võimaldab mugavalt hoiustada paate ja paaditarvikuid, mis teeb kinnistu ideaalseks veespordihuvilistele või neile, kes naudivad jõeäärset elu. Lisaks on võimalik kasutada avaraid laoruume ka näiteks paatide hoiustamiseks talveperioodiks või tavapäraseks hooldamiseks.

See hoonestatud kinnistu pakub suurepärast võimalust ettevõtetele, kes vajavad nii avarat tootmis- või laopinda kui ka kaasaegseid kontori- või tööruume! Ainult sinu kujutlusvõime on piiriks – loo keskkond, millest alati unistanud oled!

Väärt pakkumine millega tutvuma tulla! Võta ühendust ning lähme vaatama!

 
Jaga minu kontakti kõigile, kes vajavad kinnisvaranõu!

Liitu meie uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna! Vaata https://arikinnisvara.uusmaa.ee

UUS MAA ÄRIKINNISVARA – aastakümned kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, hindamine, haldamine, nõustamine ja investeerimine.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).