Hind
8 976 €
Ruutmeetrihind
15,00 €/m2
Lisainfo
tube 13 tuba
ruutmeetrit 598.41 m2

Asukoht

Aadress: Laeva 2, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 6143 / 241760
Pindala: 598.41 m2
Tubade arv: 13
WC-d: 5
Kööke: 1
Ehitusaasta: 2014
Energiamärgis: C
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 3 / 6

Lisad

  • lift
  • nõupidamisruum
  • fonolukk
  • climateDevice
  • ventilatsioon
  • internet

Üürile anda valgusküllane, silmapaistvalt stiilse siseviimistlusega büroo mainekas Navigaatori Majas. Pind tekib kahe kõrvuti asetseva büroo ühendamisel, seega kui on vaja väiksemat pinda, siis saab üürida ainult 405m2 büroo.

Pinnal on mitu avatud tööala, mitu kabinetti ning ning nõupidamisruumid, lisaks väike puhkeruum/kõneboks, tualetid, kaks kööginurka ja vastuvõtuala.

Akendest avanevad kaunid vaated Rotermanni Kvartalile ja vanalinnale. Hoones on keskküte ning moodne ventilatsiooni- ja jahutussüsteem, sisekliima on ruumipõhiselt reguleeritav. Hoonel on energiatõhusa ehitise sertifikaat LEED Gold.

Hoone parkimiskorrusel saab üürida parkimiskohti, samas on olemas kinnine jalgrattaparkla, riietusruum ja duširuum. Ümbruses on mitu avalikku parklat. Hoone kõrval on kliendiparkla, kus 1h tasuta. Fuajees on administraator ja interaktiive majajuht, mis tagab külaliste mugava sissepääsu büroosse.

Hoone 1. korrusel on esinduslik konverentsikeskus, kus saab tunnipõhiselt üürida kuni 65 inimest mahutava konverentsiruumi. Naabruses on Porto Franco, Rotermanni kvartal, Promenaadi Majad ja Nautica Keskus – hulk kauplusi, restorane, hotelle ning erinevaid ärisid.

Navigaatori Maja on silmapaistva arhitektuuriga ja suurepärases asukohas sadama naabruses, kuhu tänu piirkonna suurtele arendustele on nihkunud linnasüda.

Navigatoris on Sinu ettevõte väga hästi nähtav, sest hoonele on võimalk paigaldada reklaam, mis on nähtav tiheda liilkusega Ahtri tänavalt.

Üürihind: 15 eur/m2. Lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Pind vabaneb vastavalt vajadusele kokkuleppel praeguse üürnikuga.

Pakkumine on vahendustasuta.

 
Jaga minu kontakti kõigile, kes vajavad kinnisvaranõu!

Liitu meie uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna! Vaata https://arikinnisvara.uusmaa.ee

UUS MAA ÄRIKINNISVARA – aastakümned kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, hindamine, haldamine, nõustamine ja investeerimine.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).