Hind
3 000 €
Ruutmeetrihind
33,56 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 89.40 m2

Asukoht

Aadress: Vene tn 1, Vanalinn, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 5856 / 241476
Pindala: 89.40 m2
Tubade arv: 3
WC-d: 2
Elutube: 1
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 2
Kööke: 1
Panipaiku: 2
Panipaikade suurus: 6.00 m2
Ehitusaasta: 1920
Katus: Kivi
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 78401:101:4410
Ehitise materjal: Kivi
Uksed: Puidust uued uksed
Aknad: Uued puitraamiga aknad
Küte: Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 5 / 7

Lisad

  • suletud trepikoda
  • postkast
  • fonolukk
  • saun
  • dušš
  • vann
  • pesumasin
  • ventilatsioon
  • kamin
  • garderoob
  • parkett
  • mööbel
  • televiisor
  • köögimööbel
  • külmkapp
  • kaabel TV
  • internet
  • tsentraalgaas
  • elekter
  • tsentraalne vesi
  • uus elektrijuhtmestik
  • uus torustik
  • seinakapp

Kui Sa tahad elada vanalinna kõige unikaalsemas korteris, siis nüüd on Sul see võimalus. Otsime perfect Match’i sellele luksuslikule, kordumatule ja detailideni läbimõeldud vanalinna katusekorterile.

Korteri renoveerimine kestis tervelt aasta, millele eelnes sama pikk aeg põhjalikku eeltööd ja projekteerimist. Renoveerimise kallal töötas 11 meeskonda, kelle aastatepikkune kogemus ja praktika võimaldasid algsest, ajale jalgu jäänud planeeringust ja väsinud korterist, luua võrratu ja luksusliku kodu. Kõik tööd viidi läbi Muinsuskaitse range järelevalve all, et säilitada ajalooline väärtus ja samas pakkuda kõiki kaasaegseid mugavusi.

Korteri planeering on sama erakordne kui selle asukoht. Avar elutuba avaneb kolme ilmakaarde – itta, lõunasse ja lääde, tuues tuppa rohkelt valgust ja pakkudes imelisi vaateid vanalinnale – nii päevavalguses kui ööpimeduses. Magamistuba asub maja vaiksemas osas ning sellega on ühendatud privaatne en suite vannituba. Saun on selle kodu tõeline pärl – saunalavalt avaneb lummav vaade vanalinna katustele, muutes igapäevase lõõgastumise tõeliselt luksuslikuks kogemuseks.

Sisearhitekt Helen Kolks on loonud interjööri, mis on sama peen kui funktsionaalne. Kogu korteri mööbel ja arhitektuursed lahendused on valminud rätsepalahendusena – kaasaarvatud elutoa käsitöö villa-siidivaip.

Hoolikalt valitud materjalid ja läbimõeldud valguslahendused toovad esile korteri unikaalsed arhitektuurilised detailid, muutes kodu hubaseks ja erakordselt stiilseks.

Korteri üldpind on 89,4 m², kuid tänu praktilistele panipaikadele ja lugemisnurkadele on kasutusala tunduvalt suurem: 100,2 m2.

Korter on varustatud autonoomse gaasikütte, ventilatsioonisüsteemi ja uusimate tehnosüsteemidega, mis tagavad maksimaalse mugavuse ja energiatõhususe. Mitte ühegi detaili pealt pole tehtud allahindlust – see kodu on viimistletud täiuslikkuseni, pakkudes selle elanikele nii esteetilist kui ka funktsionaalset naudingut.

Seda kodu saab võrrelda Fabergé munaga – luksuslik, täiuslikult meisterdatud ja täis üllatusi. Sellist kodu, kus ajalugu ja kaasaegne mugavus nii ideaalselt ühte sulanduvad, on võimatu mujalt leida mujalt. Sinu uue kodu igast aknast avanevad hingematvad vaated vanalinna ajaloolistele tänavatele ja tornidele, pakkudes alati uusi ja kordumatuid elamusi. Üks, mis on kindel – teis samasugust kodu pole universumis olemas.

Korteri juurde kuulub 2 panipaika keldrikorrusel, mille suurus on kokku ca 6 m2.

Vene tn 1 ajalugu ulatub tagasi 14. sajandisse. Esimesed teadaolevad andmed kinnistu kohta pärinevad aastast 1370, mil tolleaegne kinnistu valdaja oli suurkaupmees ja raehärra Richardus Rike. Sealt edasi on kinnistu korduvalt edasi liikunud teistele raehärra ja Suurgildi kaupmeeste staatuses olevatele omanikele. Maja on algselt olnud kahekorruseline ning sellele on sajandite jooksul korruseid juurde lisandunud. Praeguse korruselisuse sai maja alles 1920ndate alguses. Maja kohta on olemas väga põhjalik ajaloouurimus, mille on kokku pannud Tallinna ajaloo grand old man Jüri Kuuskemaa.
Tänaseks on hoone täielikult renoveeritud. See kodu on ideaalne valik inimesele, kes hindab luksust, ajalugu ja kordumatuid elamusi.

Kui otsid kodu, kus igal detailil on oma lugu ja kus tänapäeva mugavus kohtub ajalooga, siis on see korter just Sinu jaoks. Sinu argipäevaks saab maailmapärandi hulka kuuluv Tallinna vanalinn, kuhu tuhanded inimesed lendavad kokku, et kasvõi korra oma elus oma silmaga näha – Sinul on seda võimalik kogeda iga päev.

Kulud
Kvaliteetne ehitus ja professionaalne majandamine tagavad mõistlikud kõrvalkulud aastaringselt. Suvised kulud koos vee, elektri ja gaasiga jäävad ca 150 euro ja talvised ca 250 euro kanti . Arvetega saab soovi korral tutvuda kohapeal.

Üüritingimused
Üür: 3 000 €/kuus + kõrvalkulud
Tagatisraha: 6 000 €
Vahendustasu: 3 000 € + KM

Koduloomad pole lubatud. Üürihind sisaldab 1 kord kuus korteri üldkoristust.

See kõik on vaid vähema kui 100 sammu kõrgusel – ja lõpptulemus on igat sammu väärt. Siin elades saad kadestamisväärsed jala- ja tuharalihased kauba peale.

Uue elaniku kasutusse jääb kogu piltidel olev mööbel, sisustus, kaasaarvatud köögitarvikud – Sinul enda poolt on vaja vaid hambaharja.

Kui Su süda jättis paar lööki vahele, siis võta ühendust.
Huvi korral jagan rohkem infot:

Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

 
JAGA MINU KONTAKTI KÕIGILE, KES VAJAVAD KINNISVARANÕU!
– – – – – – – – – –
Telli hindamine UUS MAA Kinnisvarabüroolt hindamine@uusmaa.ee
ning saad:
– Eksperthinnangu kuni 20% soodsamalt kui võtad koduga seotud laenu Swedbankist
– Pankadest parimad kodulaenutingimused
– Kiire, kvaliteetse ning usaldusväärse hindamisteenuse Eestis
UUS MAA KINNISVARABÜROO EKSPERTHINNANGUID AKTSEPTEERIVAD KÕIK FINANTSASUTUSED.
– – – – – – – – – –

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

– – – – – – – – – –

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).