Hind
527 000 €
Ruutmeetrihind
2 270,57 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 232.10 m2
kinnistu pindala 1017.00 m2

Asukoht

Aadress: Lootsi 3b, Ülejõe, Tartu linn, Tartu linn, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 4786 / 240293
Pindala: 232.10 m2
Krundi suurus: 1017.00 m2
Tubade arv: 5
WC-d: 2
Elutube: 1
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 2
Kööke: 1
Rõdusid: 1
Terrasse: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2008
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 79514:036:0038
Ehitise materjal: Kivi
Aknad: Puitalumiinium pakettaknad
Küte: Keskküte gaasiga
Parkimine: Majas on garaaž kahele autole.

Lisad

  • saun
  • dušš
  • konditisioneer
  • ventilatsioon
  • kamin
  • parkett
  • kaabel TV
  • internet
  • tsentraalgaas
  • elekter
  • tsentraalne vesi
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • garaaž
  • aiaga ümbritsetud
  • metsa lähedal
  • avatud köök

Müüa kaunis ja kaasaegne maja Tartu ühes mainekamas elamurajoonis, mis on ideaalne valik perele, kes hindab turvalist ja rahulikku elukeskkonda. See unikaalne kodu asub Tartu linna servas, jäädes siiski linna piiridesse, pakkudes harukordset võimalust elada linnas, samal ajal metsa keskel. Maja asub tupiktänava lõpus, tagades privaatsuse. Kinnistu on ümbritsetud aia ja kõrge hekiga, mis loob täiendava turvatunde ja eraldatuse. Lisaks külgneb kinnistu kahest küljest lummava metsaga, pakkudes rohkelt looduslähedust ja rahu.

MAJA ÜLDINFO
2008 aastal valminud kodu koosneb kahest erikõrgusega hoonemahust. Peahoone on kahekorruseline, ühekaldelise katusega ning seal asuvad avarad eluruumid. Teine. osa on ühekorruseline lamekatusega hoone, kus paiknevad abiruumid (garaaž, tehnoruum, kuur). Garaaž on piisavalt suur, et mahutada kaks autot—see on haruldane eelis! Maja on rajatud vaivundamendile, põhikonstruktsioonid on kivist ning vahelaed betoonblokkidest. Katusekateteks on kasutatud nii rullmaterjali kui ka plekki.
Maja põhimahu fassaad on krohvitud. Ühekorruseline majaosa on viimistletud puiduga. Majal on puit-alumiinium raamides kolmekordsed pakettaknad.

HILJUTISED UUENDUSTÖÖD
Maja välisilme on sel suvel läbinud põhjaliku uuenduskuuri: fassaad on puhastatud ja värskendatud, puitlaudis on saanud uue värvikihi. Metallelemendid on puhastatud ja värvitud ning katusealune on soojustatud puistevillaga. Samuti on korrastatud ja tasandatud tänavakivid ning välisukse ette paigaldatud uus EPO-põrand. Uued välivalgustid ja hooldatud ventilatsioonisüsteem annavad kinnistule värske ja kaasaegse ilme.

MAITSEKAS JA MODERNNE SISEKUJUNDUS
Maja sisekujundus on maitsekalt ja kvaliteetselt lahendatud. Kõik detailid on hoolikalt läbi mõeldud tunnustatud sisekujundaja Kristi Kassi poolt, kes on tuntud ka Tartu parima ärihoone 2023, Rare Apartments, sisekujunduse autorina.
Kogu maja ulatuses on paigaldatud uus parkett ja põrandaliistud ning tehtud täies mahus maalritööd. Esikus on kvaliteetsed põrandaplaadid ja kõik siseuksed on värskelt paigaldatud. Siseuksed on kauni disainiga ning varustatud peithingede ja kaasaegsete magnetlukkudega, pakkudes nii esteetilist naudingut kui ka funktsionaalsust. Sanitaarruumid on viimistletud modernse mikrotsemendiga ning paigaldatud on Villeroy & Boch ja Hansgrohe sanitaartehnikat. Iga detail on hoolikalt valitud ja kujundatud, et luua stiilne ja ajatu interjöör.

LÄBIMÕELDUD JA PRAKTILINE PLANEERING
Esimesel korrusel asub avar ja valgusküllane esik, mis viib edasi avatud planeeringuga kööki-elutuppa. Elutoas lisab soojust ja hubasust kamin, mis on ideaalne talvisteks õhtuteks. Lisaks on esimesel korrusel üks tuba (sobib ideaalselt ka kabinetiks), tualettruum ning saunaruumid (eesruum, pesuruum ja leiliruum). Korrusel paikneb ka kahe auto garaaž, tehnoruum ja majapidamisruum.

Teisel korrusel asuvad kolm avarat magamistuba ning kaasaegse viimistlusega vannituba-tualettruum. Planeering võimaldab vajadusel muuta ühe suure magamistoa kaheks väiksemaks, pakkudes täiendavat paindlikkust vastavalt pereliikmete vajadustele.

TEHNILISED MUGAVUSED
Maja peamine kütteallikas on mugav tsentraalne gaasiküte, lisaks elektripõrandaküte köögis, esikus, sanitaarruumides ja saunas. Ventilatsioon on lahendatud värskeõhuklappidega ning väljatõmme köögist ja sanitaarruumidest. Majas on ka veepehmendusseade, mis tagab kvaliteetse joogivee ning kodumasinate pika eluea. Olemas on ka valvesignalisatsiooni valmidus. Elektrivarustus: 3x16A.

ELUKESKKOND JA ÜHENDUS LINNAGA
Kvissentali elamurajoon on tuntud oma uue ja ühtse Emajõe-äärse elupiirkonna poolest, kus on peamiselt eramajad ja ridaelamud. Tänavad on asfalteeritud ja valgustatud, pakkudes turvalist ja meeldivat keskkonda. Vaid 200 meetri kaugusel asub vastvalminud laste mänguväljak, kus pere nooremad saavad ohutult ja lõbusalt aega veeta. Emajõe liivarand, mis on mõeldud vaid Kvissentali elanikele, asub 300 meetri kaugusel, pakkudes ideaalseid võimalusi suvepäevade nautimiseks.

Maja lähedalt algavad kergliiklusteed viivad mööda Emajõe äärt otse kesklinna ning ka teisele poole Saadjärve äärde, pakkudes suurepäraseid võimalusi sportimiseks ja vaba aja veetmiseks.

See on harukordne võimalus omada kodu Tartu linnas, 7-minuti autosõidu kaugusel südalinnast, elades samal ajal looduse keskel.

Võta ühendust ja tule tutvuma selle ainulaadse pakkumisega!

 
JAGA MINU KONTAKTI KÕIGILE, KES VAJAVAD KINNISVARANÕU!
– – – – – – – – – –
Telli hindamine UUS MAA Kinnisvarabüroolt hindamine@uusmaa.ee
ning saad:
– Eksperthinnangu kuni 20% soodsamalt kui võtad koduga seotud laenu Swedbankist
– Pankadest parimad kodulaenutingimused
– Kiire, kvaliteetse ning usaldusväärse hindamisteenuse Eestis
UUS MAA KINNISVARABÜROO EKSPERTHINNANGUID AKTSEPTEERIVAD KÕIK FINANTSASUTUSED.
– – – – – – – – – –

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

– – – – – – – – – –

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.


Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).