Hind
137 300 €
Ruutmeetrihind
0,00 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 6867.00 m2

Asukoht

Aadress: Metsanurga tee 8, Harkujärve küla, Harku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 3891 / 288
Krundi suurus: 6867.00 m2
Katastri nr: 19814:001:0261
Veekogu: Järv
Veekogu nimetus: Harku järv

Lisad

  • otstarbe muutmine võimalik

Ainulaadne Arendus Harkujärvel – Plätsi 5

Tule ja tutvu arendusega juba kolmapäeval kl 12! Anna oma tulekust teada.

Arendusala Omadused: Lubatud on ehitada üks põhihoone (elamu) ja kuni kaks majapidamis- ja abihoonet (garaaž, saunamaja jms). Maaüksus asub rahulikus ja looduskaunis Harkujärve külas, pakkudes suurepäraseid võimalusi elamuarenduseks.

Arhitektuursed Nõuded: Krundi eripärana võib esile tuua suured kuused ja kased, mis pakuvad võimalust kasutada puitmaterjali tulevase kodu ehitamisel, lisades sellele isikupära ja looduslähedust.

Arenduse Detailid: Plätsi 5 arednus, suurusega 13730 m² on kasutuskorra kokkuleppe alusel müüdav osa märgitud skeemil A, B, 10, 11 ja 12 maa-ala osa (müüdava osa suurus 6867m2 Mp90%/L10%).

Kinnistul on määratud sihtotstarbed: maatulundusmaa 90% ja transpordimaa 10%

Müüdava osa kinnistu hind: 137 000 eurot. Soovi korral on võimalik soetada kogu arendatava kinnistu.

Täiendav Info ja Planeerimisprotsess: Plätsi 5 maaüksuse detailplaneeringu algatamise taotlus esitati Harku Vallavalitsusele 12.04.2013, kuid taotlust ei ole veel rahuldatud. Algatamise taotluse kohaselt soovitakse kinnistust moodustada 10 elamumaa ja 1 transpordimaa sihtotstarbega krunti.

Harku valla üldplaneering (kehtestatud 17. oktoober 2013 otsus nr 138) näeb ette, et enamus Plätsi 5 maaüksusest jääb puhke- ja virgestusmaa juhtfunktsiooniga rohevõrgustiku tuumalale, mis tähendab, et seal peaks säilitama elustiku mitmekesisust ja looduslikke ressursse. Kehtiva detailplaneeringuga on Plätsi kinnistule moodustatud 4 elamumaa ja 1 maatulundusmaa sihtotstarbega krunti. Praegu on planeeringust jäänud välja mõõtmata 2 transpordimaa krunti, mis peaksid teenindama olemasolevaid üksikelamuid.

Harku Vallavalitsus on soovitanud Plätsi 5 maaüksuse omanikul moodustada detailplaneeringu kohased transpordimaad ja võõrandada need tasuta vallale, mis tagaks teede avaliku kasutuse hoolduse ja remondi. Detailplaneeringu algatamise taotluses esitatud muudatused peavad olema piisavalt põhjendatud ja kooskõlas üldplaneeringuga, mida esitatud taotluses ei ole saavutatud. Seetõttu ei ole vallavalitsus pidanud võimalikuks detailplaneeringut algatada.

Kokkuvõte: See pakkumine on suunatud arendajatele, kes hindavad kvaliteeti ja jätkusuutlikkust. Ärge magage maha võimalust osaleda meie kliendipäeval ja saada osa sellest erakordsest arendusprojektist.

#uusmaanord #uusmaa #KinnisvaramaaklerLehoJalg #arendus #harku #kinnisvarakõrgliiga #arendaja #arendus #investor #kv #kv24 #city24

#LehoJalg
Kinnisvaramaakler
Mob: +372 52 002 41
E-mail: leho.jalg@uusmaa.ee
https://uusmaanord.ee/maakler/leho-jalg/
https://www.facebook.com/kinnisvaramaaklerlehojalg
———————————————-
UUS MAA | NORD
Kopli 6, 10412, Tallinn
www.uusmaanord.ee
Võta minuga ühendust ja küsi lisa!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).