Hind
10 660 €
Ruutmeetrihind
20,50 €/m2
Lisainfo
ruutmeetrit 520.00 m2

Asukoht

Aadress: Peterburi tee 1a, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 1372 / 221016
Pindala: 520.00 m2
WC-d: 5
Kööke: 1
Ehitusaasta: 2026
Energiamärgis: A
Küte: Kombineeritud küte
Korruse number / korruste arv: 7 / 13

Lisad

  • lift
  • nõupidamisruum
  • fonolukk
  • climateDevice
  • ventilatsioon

Üürile anda avar ja suurte akendega tervet korrust hõlmav büroo 2026. aastal valmivas Scandium Park’i büroohoones. See on 13-korruseline esinduslik rohebüroo Tallinna kesklinna piiril.

Silmapaistvas asukohas oleva hoone arendaja Scandium Kinnisvara on seadnud eesmärgiks nii ülima keskkonnasõbralikkuse kui ka inspireeriva töökeskkonna loomise. Hoonesse tuleb 24h avatud jõusaal, joogasaal, kino-/multimeediaruum, restoran ning rikkaliku taimestikuga katuseterrass – roheaed.

Hoones on kokku 6200m² üüritavat pinda, madalamad korrused on suurusega c 880m2 ja kõrgemad 520m2. Et hoone paikneb kesklinna ühes kõrgeimas piirkonnas, pakub enamus korruseid lummavaid vaateid linnale ja merele.

Kõrghoone ehitatakse vastavalt LEED printsiibile ja kasutusel on arvukalt keskkonda säästvaid ja roheenergiat tootvaid lahendusi: päikesepaneelid katusel ja fassaadil, tark valgustus ja ventilatsioon, vihmavee kasutamine taimestiku kastmisel ning muud uudsed tehnoloogiad. Hoone energiaklassi skaalal on eesmärk olla vähemalt 10% parem kui Eestis nõutav A-klass.

Siseviimistlus lähtub samuti rohelisest mõtteviisist ning kasutatud on kaasaegseid, loodust ja keskkonda säästvaid materjale. Ruumide stilistika on hele, kasutatud on palju naturaalset puitu ja tekstiile ning heledaid krohvipindu, mis muudab töökeskkonna hubaseks. See on hoone, mis inspireerib ja kiirgab head energiat!

Maja all on kaks parkimiskorrust, maja ees Bolt Drive parkimiskohad. Loomulikult on olemas elektrirataste ja -tõukside tasuta laadimisvõimalus, samuti soe rattamaja koos kappide ja duširuumidega.

Kui Sulle on oluline roheline mõtteviis ja hindad uuenduslikkust, siis see büroohoone on Sulle!

Üür alates 20.5 eur/m². Lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

Pakkumine on vahendustasuta

 
Jaga minu kontakti kõigile, kes vajavad kinnisvaranõu!

Liitu meie uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna! Vaata https://arikinnisvara.uusmaa.ee

UUS MAA ÄRIKINNISVARA – aastakümned kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, hindamine, haldamine, nõustamine ja investeerimine.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).