Hind
199 000 €
Ruutmeetrihind
3 114,24 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 63.90 m2

Asukoht

Aadress: Mõisavahe 71/3, Annelinn, Tartu linn, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13332 / 74537124996794160
Pindala: 63.90 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 5.90 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2022
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 4 / 5

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa köögimööbli ja garderoobidega korter uuselamurajoonis Annelinnas!

Tegemist on uue areneva piirkonnaga. Kaheksast hoonest koosneva elamukompleksi ehitusega alustati 2020 aastal. Analoogse arhitektuuriga majad moodustavad ühtse ja turvalise elukeskkonna. Majade vahel on sisehoov koos roheala ja laste mänguväljakutega.
Väätust lisab hea taristu. Lähim bussipeatus on 5 minutilise ning toidupood 10 minutilise jalutuskäigu kaugusel. Lisaks on läheduses kergliiklusteed ja terviserajad.

Maja sai valmis 2022.a. Maja välisseinad on täisvalatud ja sarrustatud õõnesplokkidest. Fassaad on krohvitud. Mittekandvad siseseinad on plokkidest või kergkarkassil kipsplaatidest. Korterites on vesipõrandaküte, mida saab reguleerida ruumipõhiselt ning soojustagastusega ventilatsioon. Paigaldatud on 3-kordse klaaspaketiga aknad.

Korter on mugava planeeringuga ja valgusküllane. Ruumilahenduslikult on korteris avar esik, avatud köögiga elutuba, 2 magamistuba, duširuum ja tualettruum. Avatud köögiga elutoast avaneb uks rõdule, kus on piisavalt ruumi ka rõdumööbli paigaldamiseks.

Korter on kaasaegse siseviimistlusega. Tubade seinad on värvitud heledates pastelsetes toonides. Esiku põrand on plaaditud, tubade põrandaid katab naturaalne parkett. Tualettruumi seinad on värvitud, põrand plaaditud. Sanitaarruumi seinu ja põrandaid katavad keraamilised plaadid. Paigaldatud on korralik sanitaartehnika. Korteris ei ole sees elatud. Seega siseviimistlus on ilma kulumita.

Müügihinnas sisaldub Arensi köögimööbel koos integreeritud tehnikaga (sh elektripliit ja -ahi, õhupuhasti, külmutuskapp, nõudepesumasin) , garderoobikapid koos garderoobisüsteemidega esikus ja ühes magamistoas, duširuumis valamukapp ja pesumasin (mööbli ja tehnika kogumaksumus kokku on 20 000 eur).

Korteri juurde kuulub panipaik ning 2 parkimiskohta (üks nendest varju all) maja juures.

Majas on madald kommunaalkulud: detsember – 115.24€, jaanuar – 136.24€, veebrruar – 101.50€, juuni 55.07€. Summadele lisandub vesi ja elekter vastavlt tarbimisele.

Ideaalne pakkumine neile, kes otsivad kodu peresõbralikus keskonnas!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).