Hind
200 000 €
Ruutmeetrihind
4 739,34 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 42.20 m2

Asukoht

Aadress: Härjapea 25a, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13033 / 168229645150573600
Pindala: 42.20 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2018
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 78408:803:0058
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 3

Lisad

  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

PARKIMISKOHT GARAAŽIS, PANIPAIK JA MÖÖBEL SISALDUB HINNAS!!!

Müüa terrassiga ilus ja hubane 2-toaline korter uues majas. Elamu asub Pelgulinna vaiksel kõrvaltänaval hinnatud eramajade piirkonnas.

Korter on 42,2 ruutmeetrise üldpinnaga ning asub kolmekordse maja esimesel korrusel. Korteri üldpinda kuuluvad: avatud planeeringuga köök-elutuba, 1 magamistuba, vannituba/WC ja esik. Elutoast pääseb terrassile koos privaatse õuealaga. Aknad ja terrass avanevad pealelõunasele ja õhtupäiksele. Korteri juurde kuulub 1 kindel parkimiskoht maa-alune garaaž ning panipaik (1,9 m²).

Maitsekalt siseviimistletud korter on väga korralikult sisustatud. Köök on varustatud kvaliteetse mööbli ning mugava integreeritud tehnikaga (keraamiline pliidiplaat, ahi, mikrolaineahi, külmkapp, nõudepesumasin, õhupuhasti). Magamistuppa ja esikusse on sisseehitatud praktilised garderoobikapid. Vannituba on hästi planeeritud paigutusega ning mahub pesumasinat. Tubade põrandatel on kvaliteetne puitparkett. Vannitoa ja esiku põrand on plaaditud. Siseviimistlus on heledates toonides, mis võimendavad avarust ja valgusküllasust.

Korterisse jääb kogu fotodel näha olev sisustus.

Majal on korteripõhine soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem. Korteri küte on lahendatud veepõrandakütte baasil. Vajaliku temperatuuri saavutamiseks ja reguleerimiseks ruumides kasutatakse termostaati, mis tagab ruumides vajaliku temperatuuri. Maja sissepääs on varustatud videofonosüsteemiga. Hoone kuulub energiakasutuse klassi B, seetõttu kommunaalkulud keskmistest väiksemad.

Logistiliselt ülihea asukoht- maja asub küll vaikses sisekvartalis, kuid läheduses on Telliskivi Loomelinnak, paljud hinnatud kohvikud, restoranid, kauplused, spordiklubid ja toidupoed. Hea ühistranspordiühendus erinevate linnaosadega.

Helista ning küsi lisa!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).