Hind
247 000 €
Ruutmeetrihind
0,00 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
kinnistu pindala 3482.00 m2

Asukoht

Aadress: Kesk tn 21, Otepää linn, Otepää vald, Valga maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12810 / 440115382473176800
Krundi suurus: 3482.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2025
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 55601:007:0011
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, Maaküte

Lisad

  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • eraldi sissepääs

Unistus kaasaegsest kodust Otepää aedlinnas pole enam pelk unelm, vaid homne reaalsus.

Järve Kuma kodud Otepääl on kantud ideest luua keskkond, mis soosib liikumist ja loomingut.

Kinnistule on planeeritud kolm ridaelamut kokku üheksa ridaelamuboksiga. Ostjatel on võimalik on kaasa rääkida nii planeeringu kui ka tehniliste lahenduste osas.

PLANEERING
I korrus: garderoobiga esik, avatud köögiga elutuba ja pääsuga terassile, panipaik, tualettruum
II korrus: trepihall, walk-in garderoobiga magamistuba (master bedroom), kaks magamistuba, duši- ja tualettruum

Iga majaosa juurde kuulub privaatne terrass ja kasutuskorraga kindlaksmääratud maa-ala.

Majade vahel olev ala on autovaba – see on mõeldud kogukonnale. Kinnistusisesed liikumisteed kaetakse betoonkivisillutisega. Kinnistuvälised teed on kaetud kas asfaltbetoonkattega või betoonkivisillutisega.
Hoovialad haljastatakse murukattega.

SISEVIIMISTLUS
Valikus on kolm erinevat paketti:
– Pakett HELGE loob soojust ja hubasust. Siin kohtuvad heledad puitpinnad mahedate toonidega. Mängulisust lisavad juurde vannitoa ja esiku põrandaplaadid.
– Paketti SUME iseloomustab ajatu Skandinaavia disain. Siin kohtuvad tumedad puitpinnad tagasihoidlike hallikate toonidega.
– *Pakett MUSTVALGE (NB! lisatasu eest) on julge ja kontrastne. Siin on kombineeritud heledad toonid julgete tumedate elementidega.

TEHNOSÜSTEEMID
Tegu on A – energiaklassi majadega!
Ridaelamud varustatakse kaasaegsete ja energiatõhusate tehnoloogiliste süsteemidega – maaküte, soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, valguskaabel, tsentraalne vee- ja kanalisatsioonivõrk.
Ostjatel on võimalus tellida lisaks:
– personaalne elektriautode laadija või selle valmidus
– jahutusseade

EHITUS
Ridaelamud ehitatakse monoliitsest raudbetoonist vundamendile. Välisseinad laotakse kiviplokkidest ning viimistletakse krohvi ja puitlaudisega. Katus kaetakse kahekordse SBS rullmaterjaliga. Majadele paigaldatakse kolmekordse klaaspaketiga aknad. Korterisisesed seinad on kipsplaatkattega metallkarkass seinad.

ASUKOHT
Järve Kuma asub Otepää aedlinnas, Pühajärve rannast, ratta- ja matkaradadest jalutuskäigu kaugusel. Umbes pooleteise kilomeetri kaugusel paikneb Tehvandi Spordikeskus koos suusaradade ja Tartu Maratoni rajaga. Golfihuvilised saavad aega veeta viie kilomeetri kaugusel asuvatel golfiradadel. Ridaelamute läheduses paiknevad GMP Clubhotel suurepärase restoraniga, lõõgastav Pühajärve SPA.

MÜÜGITINGIMUSED
• Ridaelamuboksi broneerimiseks sõlmitakse Ostjaga broneerimisleping. Ostja tasub ostusoovi kinnitamiseks 4000 euro suuruse broneerimistasu.
• Ehitusjärgus ridaelamuboksi Ostjaga sõlmitakse notariaalne võlaõiguslik müügileping (VÕL), milles lepitakse kokku müügitingimused (boksi valmimise tähtaeg, ehituses ja siseviimistluses kasutatavad materjalid, erikasutusõigused). Võlaõigusliku müügilepingu sõlmimisel tasub ostja 10% ostuhinnast. Juba tasutud broneerimistasu arvestatakse 10% sisse.
• Majaosa valmimise järgselt sõlmitakse notariaalne asjaõiguslik leping (AÕL), millega antakse ostjale üle majaosa omandiõigus. Ostja tasub ülejäänud 90%. Majaosad vormistatakse juriidiliselt korteriomanditena ja igasse hoonesse luuakse korteriühistu.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).