Hind
1 150 000 €
Ruutmeetrihind
3 846,15 €/m2
Lisainfo
tube 6 tuba
ruutmeetrit 299.00 m2
kinnistu pindala 2239.00 m2

Asukoht

Aadress: Liivaranna tee 18, Haabersti linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12440 / 117413322411253540
Pindala: 299.00 m2
Krundi suurus: 2239.00 m2
Tubade arv: 6
Magamistubade arv: 5
Vannitubade arv: 3
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2017
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: C
Katastri nr: 78406:611:6000
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte gaasiga, Kamin, Keskküte, Põrandaküte, õhk-vesi soojuspump

Lisad

  • saun
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs

Vaikne mereäärne asukoht, idülliline kinnistu koos avara kivimajaga ning imelise puhkealaga.

Müüdav eramu asub Kakumäe poolsaare tipus rohelises ja rahulikus vähese liiklusega tänaval. Krundi erilise asukoha tõttu on elamu projekteerimisel prioriteetseks peetud just merevaateid. Krunt on ebaühtlase reljeefiga, kõrguste vahe krundil on umbes 3m. Elamu järgib krundi topograafiat, olles nõlvapealses osas kahe- ja alumises osas kolmekorruseline. Maja dokumentatsioon on korras!

PLANEERING, VIIMISTLUS JA SISUSTUS
Moodsasse interjööri on integreeritud Belgia Nelisseni tellisest ahi, mis võimaldab kütta maja ja soovi korral ka elaval tulel toitu valmistada. Uhke ahju lai leso on moodsa kodu unikaalne lisaväärtus.

Köök on varustatud kogu vajalikuga – ahi, pliit, õhupuhasti, side by side külmik joogivee ja jäämasinaga, veinikülmik, nõudepesumasin, mahukad kapid organiseeritud hoiusüsteemidega. Köögi tasapinnad on kaetud soliidse ja kestva kvartstasapinnaga ning kestev, kvaliteetne ja ilus on ka keraamiline köögivalamu. Köögiga külgneb 5m² suurune sahver, kus asub suurem sügavkülmik ja on hea toiduvarude hoidmiseks. Köögis on väga hea led valguslahendus.

Puuküttekerisega saunaruumi lava on valmistatud Kanada männist – eriliselt lõhnavast puidust. Loomuliku valgusega leiliruumi on ehitatud soolalambid ja muusikasüsteem. Sauna puhkeruumi suur aken avaneb lükandsüsteemi abil ühendades puhkeruumi terrassiga, kuhu on võimalik asetada välimullivann.

Maja teisel korrusel asuvad kolm magamistuba, kaks vannituba, kaks garderoobi. Suurel magamistoal on suur klaaspaneelidega suletav rõdu, mis sobib suurepäraselt joogaks ja treeninguteks. Kõigi magamistubade akendest avanevad merevaated. Laste magamistoad asuvad eraldi osas, mille juurde jääb ka laste puhkeruum ja oma vannituba.
Suveõhtuid on mõnus veeta majaga külgneval terrassil merekohinat kuulates.
Keldrikorrusel on garaaž kahele autole.

Eraldi ehitatud klaasseintega grillmaja, millel on oma terrass, kamin, suitsuahjuga ahi, pliit, kivist tasapinnaga ja soojavee boileriga kraanikauss. Selline grillmaja on iga kalamehe unistus. Kinnistu merepoolse sissesõidu parkla sobib paadihaagise parkimiseks.

TEHNOSÜSTEEMID
Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Vesi on piirkonda teenindavast puurkaevust, kanalisatsioon on Tehnovõrkude Ehituselt.
Küte – maja kütte tagab töökorras ja ökonoomne õhk-vesi soojuspumba küttesüsteem. Lisakütena on olemas gaasikatel. Soojusekandjaks on vesipõrandaküte.
Elekter 3x20A, tööstusvool.

HOOV
Hoov ja aed on kõrghaljastatud ning hästi hooldatud.
Garaaž mahutab kahte sõiduautot ning hoovis veel abihoone koos puhkeruumi, katusealuuse terrassi ja hoiuruumidega. Lisaparkimiskohad on maja ees ning tänaval. Kinnistu piiritletud aiaga.

ASUKOHT
Avar ja privaatne 2239m² suurune kinnistu laskub privaatse kiviklibuse ranna suunas, kus saab soovi korral ujumas käia. Mõneminutilise jalutuskäiku kaugusel asub avalik Kakumäe liivarand, kus on ka mängu- ja spordiväljakud. Kakumäe poolsaare parkmetsas on rekonstrueeritud, asfalteeritud ja valgustatud terviserajad koos trenažööride, ratta-, jalgteedega. Valmis on ehitatud Kakumäe rannakompleks koos surfialade, laste mänguplatside- ja atraktsioonidega.
Kinnistu ja mere vahel asub üldkasutatav maa.
Lähim bussipeatus on 200m kaugusel, piirkonda teenindavad bussid 21A, 21B ja 41B (Õismäe ja Balti Jaama suunad). Haven Kakumäe sadam on 3,6 km kaugusel, Kakumäe rand 1,4 km kaugusel. Koolid ja lasteaiad ning kauplused on 2 km kaugusel.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).