Hind
535 €
Ruutmeetrihind
14,99 €/m2
Lisainfo
ruutmeetrit 35.70 m2

Asukoht

Aadress: Sõle 14, Kristiine linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11932 / 862933334619914900
Pindala: 35.70 m2
Korruse number / korruste arv: 3 / 5

Lisad

  • mööbli võimalus

Üürile anda väike hubane büroo eelmisel aastal avatud Sõle Ärikeskuses, Kristiine ja Põhja-Tallinna piiril. Hoone 3. korrusel asuvad (erineva suurusega) bürood, mida saab üürida paindliku lepinguga, ruumid on valmis sissekolimiseks. Korrusel on avar ühiskasutuseks mõeldud puhkeala, kus on sisustatud kööginurk, suveks valmib ka väliterrass lõõgastumiseks. 
 
Sõle Ärikeskus sai eelmisel aastal uue silmapaistva fassaadi ning kaunid elavate taimedega üldalad. Hoones on kaasaegsed tehnosüsteemid: soojustagastusega ventilatsioon, jahutus, keskküte, liftid, pääsukaardiga sissepääs. Mugav ligipääs ka ratastooliga, olemas ka invatualett. 



Hoone fuajees on hubane lounge-ala ja ka restoran, mis hetkel avatud üritusteks. Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel on mitu restorani, Telliskivi Loomelinnak on samuti jalutuskäigu kaugusel. 


Parkimine on ümbruse tänavail tasuta. Klientidele on lisaks tasuta parkimine hoone ees.  Ühistranspordipeatused on lähedal, mugav ühendus erinevate linnaosadega. 



Hoones väärtustatud roheline mõtteviis: olemas elektriautode laadijad, jalg- ja tõukerataste hoiuruum koos duširuumiga ning elektrirataste laadijad. Ka hoone sisekujunduses on kasutatud palju rohelist, hoone ümber on kena õunaaiaga roheala, kus välitööalad ja puhkealad.



Üür 535 eurot. Lisandub käibemaks. Hinnas sisalduvad kõrvalkulud ja ühiskasutuseks mõeldud ruumide kasutamine. 
 
Kui otsid mõnusa atmosfääriga hoonet ja paindlikku üürilepingut, tule Sõle Ärikeskuse kogukonna liikmeks!



NB! Võimalik on üürida ka suurem pind, vaata teisi pakkumisi samas hoones ja küsi lisainfot: https://arikinnisvara.uusmaa.ee/hoone/928803460428169600/sole-arikeskus/

Pakkumine on vahendustasuta.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).