Hind
279 000 €
Ruutmeetrihind
1 890,24 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 147.60 m2
kinnistu pindala 1650.00 m2

Asukoht

Aadress: Nabala tee 15, Patika küla, Rae vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11025 / 692393788903347600
Pindala: 147.60 m2
Krundi suurus: 1650.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Ehitusaasta: 2010
Omandivorm: Kaasomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 65301:001:3405

Lisad

  • saun
  • kanalisatsioon lokaalne
  • parkett
  • dušš

Müüki on tulnud kaunis ja hubane majaosa Rae vallas Patikal!

TUTVUSTUS
See avar ja valgusküllane kodu asub rahulikus ja rohelises piirkonnas, linnale lähedal, kuid samas mõnusalt privaatselt maal.
Majaosa pind on 146.2 m².
Esimesel korrusel on esik, avar elutuba kaminaga, köök, sahver, tualett, dushiruum ja saun.
Teisel korrusel magamistuba ja kaks lastetuba, avar trepihall, dushiruum tualettiga ja lisaruum külaliste võõrustamiseks või asjade hoiustamiseks.
Korruseid ühendab värskelt paigaldatud puidust keerdtrepp.

Maja ümbritseb ca 1684 m² suurune aiaga piiratud kinnistu, kus on ruumi nii autode parkimiseks kui ka päikesepaisteliste päevade nautimiseks. Aed on privaatne ja vaikne, ideaalne koht taimede kasvatamisega tegelemiseks, lõõgastumiseks ning perega aja veetmiseks.
Aias on kasvuhoone ja katusega grillplats.
Naabriga on sõlmitud notariaalne kasutuskord.

SISEVIIMISTLUS
Kodu sisekujundus on värske ja kaasaegne, pakkudes sooja ja hubast atmosfääri. Ruumid on viimistletud kvaliteetsete materjalidega, näiteks esimese korruse põrandat katab puidust kalasabaparkett, mis loob elegantse ja mugava keskkonna.
Teine korrus on hiljuti renoveeritud: seinad on värvitud heledates toonides, põrandaid katab laminaatparkett. Radiaatorite asemel paigaldati põrandaküte ja lisati vaheseinad, et tekitada lastele eraldi toad. Uuendati dushiruum.

PLANEERING
Eramus on avarad ja hästi läbimõeldud ruumid, mis on jaotatud kahele korrusele. Igal korrusel on oma unikaalne võlu ja funktsionaalsus, pakkudes piisavalt ruumi ja privaatsust igale pereliikmele.

KÜTTESÜSTEEM
Maja on varustatud kaasaegse ja tõhusa küttelahendusega (maakütte katel Uponor automaatikaga), mis tagab madalad ülalpidamiskulud.
Lisaks on alumise korruse vannitoas ja tualettruumis elektriküte.
Sooja kodutunde tekitab elutoas asuv kamin.

ÜLALPIDAMISKULUD
Kulud on mõistlikud ja hõlpsasti hallatavad. Elektriarve, mis hõlmab ka vee- ja küttetasusid, on suvel keskmiselt 100 eurot ja talvel 330 eurot, pakkudes mugavust igaks aastaajaks.
Aastane kogukulu 2023. aastal oli 2764 eurot, mis teeb kuu keskmiseks vaid 230 eurot, mis tõestab selle kodu ökonoomsust ja mugavust.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
See kodu asub looduskaunis piirkonnas, kus on lähedal kõik eluks vajalik – koolid, lasteaiad, poed ja terviserajad. Samuti on suurepärased transpordiühendused, mis teevad igapäevase liikumise lihtsaks ja mugavaks.
Lisaks privaatsele kodusele elule on piirkonnas väga hästi toimiv Patika Külaselts, mis korraldab üritusi ja hoiab kogukonnaelu aktiivsena.

Olete oodatud tutvuma oma unistuste koduga Patikal!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).