Hind
490 000 €
Ruutmeetrihind
3 487,54 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 140.50 m2

Asukoht

Aadress: Niine 2a-4, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 1006 / 2628271879
Pindala: 140.50 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 1914
Katus: Plekk-katus
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 78408:801:0054
Ehitise materjal: Puit
Küte: Kamin, Kohalik gaasiküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 2

Lisad

  • saun
  • pesumasin
  • parkett
  • sissepääs tänavalt
  • dušš

Haruldane 5-toaline kõrgete lagedega II korrusel asuv äge korter vanalinna veerel Kalamajas. Majas on vaid 4 korteriomandit ja unikaalseks teeb maja pööningukorrusel asuv torn. 1914.a ehitatud maja tervikuna vajab küll renoveerimist aga tulemuseks saab olema ülikena ja ainulaadne pärl Kalamajas! Maja arenduseks on olemas kõik projektid ja kooskõlastused.

ASUKOHT
Korter asub vanalinna külje all väga kiiresti arenevas ja hinnatud Kalamaja piirkonnas, kus kõik eluks vajalik on käe-jala juures olemas. Paari minutiga võib jalutada Linnahalli ja kalaturule.
Lähedal on Kultuurikatel, Telliskivi loomelinnak ja väga kiirelt arenev mereäärne/sadama piirkond, kõrval RIMI kauplus, Balti jaama turg, palju kohvikuid ja restorane, Meremuuseum, maja lähedal on bussi- ja trammipeatused, olemas on lasteaiad, koolid, spordiasutused. Kohaliku elanikuna saab nautida kogukonna festivale, kohvikutepäevi, kultuuri- ja meelelahutusasustuste lähedust ning vabaaja veetmisvõimaluste rohkust.
Raekoja plats linnulennult 700m, Tallinna laht 400m, Tallinna sadam ja Viru keskus 1km

KORTER
Korter asub 2-kordse maja teisel korrusel. Elutoa ja kahe magamistoa aknad on lõunapoole. Niine tänava poolt sisenedes viib teisele korrusele ajaloohõnguline trepp ja korruste vahepeal on tänava poole avar suur aken. Korterisse sisenedes on esik ja paremat kätt väiksem tuba. Vasakule kätt jääb saun, vann, wc, panipaik pesumasinaga ja köök ning väljapääs sisehoovi ja pööningule. Esikust edasi minnes on avar elutuba ja eraldikäidavad kolm tuba ning wc.
Elutoas on õdus soojust andev kamin ja põrandal on rohkem kui 100 aastat vana kalasaba puitparkett. Seinad on massiivsest käsitsi tahutud kuusepalgist.
Korteri lagede kõrgus on 330cm, mis annab korterile hea ja veel avarama tunde. Aja hõngu toovad esile ilusad ümarad laenurgad.

MAJA
Maja on ehitatud aastal 1914 ja on soliidse arhitektuuriga. Kõige tähelepanuväärsem on pakutava korteri peal asuv torn! Maja pööning on kõrge ja elamise väljaehitamise korral väga eksklusiivne. Vaated on vanalinnale ja näha on kirikute torne. Majal on ka keldrikorrus, kus Niine tn poole on võimalik ehitada äripinnad ja Soo tänava poole on planeeritud panipaigad. Maja sisehoovis on grillinurk.
Kinnistu ümber on puidust ja paekivist aed. Majaelanikel on tasuta parkimiskohad, lukustatavad käimisväravad ja puldiga autovärav. Majas on toimiv korteriühistu.

MAJA RENOVEERIMISE PROJEKT
Korteri ostjal on võimalik maja ülejäänud kolme korteriomandiga kokkuleppel välja ehitada kas müügiks või enda jaoks kogu katusealune koos imekauni torniga. Või anda ühiselt võimalus arendajale, kes nii katusealuse kui keldrikorruse äripinnad korda teeb ja nendest rahalistest vahenditest kogu maja seest ja väljast vastavalt projektile renoveerib.

Olemas on audit ja projektid ning kinnitatud ehitusteatis:
Niine tn 2a ehituse rekonstrueerimise eelne audit. Hoone konstruktsioonide ehitustehnilisest seisukorrast ja kandevõimest lähtudes võib olemasolevatele konstruktsioonidele teha pealeehituse pööningukorruse väljaehitamise näol.
Eelprojekt Niine tn 2a krundil paikneva elamu (EHR kood 101016746) ümberehitamiseks ja laiendamiseks mh projektid hoone veevarustuse ja kanalisatsioon, küte ja ventilatsioon, äripindadega korterelamu ümberehitamine ja laiendamine jpm. Kooskõlastused tehnovõrkudega.
Lisaks on kaugküttega liitumise tehnilised võimalused liituda Utilitas kaugkütte võrguga.
Hoone renoveerimisprojekti lahendus on heaks kiidetud Tallinna Linnavalitsuse poolt. Tallinna Linnaplaneerimise Amet on kinnitanud ja väljastanud ehitusteatise.
Dokumentidega ja lisainfoga tutvumiseks võta julgelt ühendust!

Tuntud Tallinna vanalinna asjatundja ja Muinsuskaitseameti tunnustuse “Aasta päranditutvustaja”.saanud Jaak Juske sõnul on see Kalamaja uhkeim ja võimalik, et ka suurim puithoone!

Kui Sa tunned, et see korter kutsub ja kõnetab Sind või soovid välja arendada ka katusekorterid endale või müügiks siis võta minuga ühendust ja läheme vaatama!

 
JAGA MINU KONTAKTI KÕIGILE, KES VAJAVAD KINNISVARANÕU!
– – – – – – – – – –
Telli hindamine UUS MAA Kinnisvarabüroolt hindamine@uusmaa.ee
ning saad:
– Eksperthinnangu kuni 20% soodsamalt kui võtad koduga seotud laenu Swedbankist
– Pankadest parimad kodulaenutingimused
– Kiire, kvaliteetse ning usaldusväärse hindamisteenuse Eestis
UUS MAA KINNISVARABÜROO EKSPERTHINNANGUID AKTSEPTEERIVAD KÕIK FINANTSASUTUSED.
– – – – – – – – – –

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

– – – – – – – – – –

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).