Цена
149 000 €
Цена за м2
3 371,04 €/m2
Дополнительная информация
комнаты 2 комнаты
квадратные метры 44.20 m2

Расположение

Адрес: Ristiku 17, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Open map  Найти маршрут до недвижимости

Данные

ID: 5490 / 241068
Area size: 44.20 m2
Кол-во комнат: 2
No. of WC's: 1
Кол-во гостиных: 1
Кол-во спален: 1
Кол-во ванных: 1
No. of kitchens: 1
No. of storage rooms: 1
Год: 1927
Roof: Камень
Собственность: Apartment ownership
Энергетическая этикетка: Сертификата нет
Cadastral number: 78408:803:7700
Материал здания: Камень
Windows: Plastic packet windows
Heating: Комбинированное отопление
Body of water: Sea
Body of water name: Stroomi rand
Body of water distance: 2000 m
Floor number / Number of floors: 2 / 3

Характеристики

  • lockedStaircase
  • wcSeparately
  • washingMachine
  • kitchen
  • citytransport
  • closedcourtyard
  • fencedterritory
  • separaterooms
  • wallcupboard

Värske pakkumine turul! Pelgulinna õdusas keskkonnas pakkuda hubane kahetoaline korter, kus on mugavalt ühendatud ajastutruud interjöörielemendid ja moodsad mugavused.

KORTER JA PLANEERING
Läbi maja planeeringuga hubane korter asub maja teisel korrusel. Elutoa aknad avanevad maja ette, haljastatud hoovi ning köögi- ja magamistoa aknad vaiksesse tagaaeda, kust avaneb idülliline vaade Pelgulinna aedade rohelusse ning imelistele päikeseloojangutele. Mõlemas suunas saab selle kodu omanik nautida täielikku privaatsust nii, et naabermajade akendele mõtlema ei pea.

Korteri sisekujunduses on kasutatud piirkonnale iseloomulikke interjööri elemente. Korteris asuvad kõik ruumid eraldi – esik, avar elutuba, magamistuba ning aknaga vannituba ja tualettruum, köök on avatud planeeringuga.
Korteri sisekujunduses tõusevad esile soojamüüriga soojust salvestav ahi, stiilsed laudpõrandad ja moodne vannituba. Kasutatakse kombineeritud kütet – ahi ja elektrilised õliradiaatorid. Võimalik on paigaldada gaasiküte.
Sooja tarbevee annab elektriboiler. Kõik aknad on vahetatud pakettakende vastu. Mõistlikud kõrvalkulud.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Parkimine väljakujunenud kasutuse alusel aiaga piiratud hoovialal maja ees ning tänaval kinnistuga piirnevas parklas (tasuta parkimisalal).
Korteri juurde kuulub ka keldriosa, mis sobib näiteks küttepuude hoiustamiseks. Maja küljel on roheala, kus on istumisnurk ja pesu kuivatamise võimalus.

RISTIKU 17 HOONE HEAKORD
Kinnistu on turvaline ja täielikult piiratud taraga. Aktiivne korteriühistu kannab hoolt nii kinnistu kui ühiskasutatavate alade heakorra eest. Teostatud töödest peamised on korstende hooldus, suure prügikonteineri paigaldamine, gaasisüsteemide kontroll ja kinnistu regulaarne heakord ja hooldus.

Maja on järjepidevalt renoveeritud. Maja katus vahetati 2007.a. Viimase kümne aasta jooksul on investeeritud maja gaasikraanide uuendamisse, sadevee äravoolu ja drenaažisüsteemide rajamisse, kõnnitee sillutise paigaldamisse hoovi alal, korstende parandusse, trepikodade akende vahetamisee ja uste renoveerimisse. Samuti on uuendatud kanalisatsioonitorustikku, vahetatud üldalade elektrijuhtmed, teostatud vundamendi hüdroisolatsioon ning paigaldatud uus jalg- ja autovärav.

Maja välisilme ja trepikodade renoveerimiseks on olemas kinnitatud projekt, I etapp algab 2024. a sügisel: kõikidesse korteritesse tehakse 2 freshklappi (mõlemasse tuppa) ja maja fassaadi parandatakse. Edasi on plaanis fassaadi korrastamine ja värvimine ning trepikodade remont.

ASUKOHT
Ristiku 17 asub vaid mõne minuti jalutuskäigu kaugusel Telliskivi Loomelinnakust, Balti Jaamast ja Balti Jaama turust, samuti on lähedal Tallinna vanalinn, Stroomi rand ja promenaad. Ühistranspordiühendused – Pelgulinna bussipeatus ning Ristiku trollipeatus asuvad lühikese jalutuskäigu kaugusel. Lähedal asuvad koolid, lasteaiad ning kauplused nagu Ristiku Selver ja A1000 Market.

RISTIKU 17 HOONE JA AJALUGU
Ristiku tänav 17 // Mulla tänav 2 asuv Herbert Johansoni projekteeritud kahest eraldi kolmekorruselisest hoonest koosnev kompleks oli algselt linnateenijate elamu. Hoone on nii linnaehituslikult kui arhitektuuriajalooliselt piirkonna olulisemaid hooneid. Elamu krunt Ristiku ja Telliskivi tänava ristumiskohal on Pelgulinna vanimaid hoonestusalasid, esimesed majad ehitati sinna 1870. aastatel. Antud hoone ehitust alustati 1925. aastal ja lõplikult valmis maja 1927. aastal. Korterid üüriti linnaametnikele, väga palju oli elanike seas õpetajaid. Majas elas teiste hulgas ajakirja Vaba Maa toimetaja ja kirjanik Artur Adson koos abikaasa, luuletaja Marie Underiga.

See korter on suurepärane valik neile, kes soovivad elada rahulikus ja rohelises keskkonnas eemal linnakärast, kuid samas elada kesklinna lähedal, Pelgulinnas.

Sisustustooted: Alandeko ja Vivin

Tere tulemast korteriga lähemalt tutvuma!

Приобретая дом с помощью банка Swedbank, вы получите:

При заказе СТАНДАРТНОЙ ОЦЕНКИ жилой недвижимости в БЮРО НЕДВИЖИМОСТИ UUS MAA вы получите СКИДКУ ДО 20%

Предложение действует до 31.12.2018 г. при заказе стандартной оценки недвижимости в бюро недвижимости Uus Maa. Скидка не суммируется с другими предложениями бюро недвижимости Uus Maa.

Узнайте подробности у маклера Uus Maa.