Hind
540 823 €
Ruutmeetrihind
4 422,10 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 122.30 m2

Asukoht

Aadress: Võistluse tn 6/2-103, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 9505 / 794060998064195200
Pindala: 122.30 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 2
Rõdu suurus: 24.10 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2020
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: B
Katastri nr: 78401:116:0580
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte
Korruse number / korruste arv: 12 / 14

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • garaaž
  • kliimaseade
  • parkett
  • dušš

Sooduskampaania raames on selle korteri hind 10% soodsam ehk tavapärase 600 914€ asemel langetatud 540 823 € peale. Samuti rakenduvad allahindlused parkimiskohtadele ja panipaikadele. Kolmetoaliste ja suuremate korterite puhul saab ühe parkimiskoha soetamisel teise parkimiskoha tasuta kaasa!

Kesklinna ja Südalinna piiril asuvas Kalevi Panorama arenduses on saadaval veel viimased korterid! Tegemist on kaasaegse B-energiaklassiga hoonega, mis on valmis koheseks sissekolimiseks!

KORTERIST:
Hoone 12. korrusel paknevast korterist avanevad võrratud vaated Kalevi staadionile, Poolamäe pargile, Tallinna Südalinnale ja Tornimäe ärikvartalile. Lisaks Tallinna panoraamvaadetele saab korterist nautida päikeseloojanguid nii suvel kui talvel. Korteri suured aknad muudavad korteri valgusküllaseks ja avaraks ka Eestimaiste hämarate talveilmadega. Suvekuudel ja juba varakevadel saab terrassimööbli lahti pakkida päikesepoolsel suurel rõdul. Mahedad suveõhtud, maaliliste vaadetega üle linna võib olla Sinu uus argipäev.
Väga kuumade suvepäevade jaoks on korterisse paigaldatud konditsioneer.
Toad on hea suurusega ja ruumi on jäetud ka garderoobikappide jaoks. Olemas on 2 pesuruumi (sh vanniga vannituba) ning lisaks eraldi külaliste wc.

Korteril on targa maja lahendus- temperatuuri, ventilatsiooni, välisuksi jmt saab kontrollida otse telefonist. Korteril on vesipõrandaküte, kaugkütte (Tallinna kütte) baasil. Igas toas on reguleeritavad termostaadid. Hea sisekliima tagab korteripõhine soojustagastusega ventilatsioon. Põrandaid katab naturaalne tammeparkett ja aknad on kolmekordsed puitlaumiinumraamidel pakettaknad. Korteritevahelised seinad on laotud kergblokkidest tagamaks parem heliisolatsioon ja vaiksem kodu. Korterite välisustel on elektroonilise luku paigaldamise valmidus. Energiaklass on B.

PARKIMINE JA PANIPAIK:
Korteri juurde kuulub ja hinnale lisandub panipaik maja soklikorrusel (6000 EUR).
Soovi korral on võimalik osta parkimiskoht maja all soojas parklas, hinnaga 18 800 EUR (ei ole kohustuslik).
NB! Kuni 31.04.2024 kehtib kampaania: ostes korteri juurde ühe parkimiskoha, saate teise parkimiskoha tasuta juurde.

ASUKOHT ja ARENDUS:
Piirkonda iseloomustavad kõige paremini märksõnad sport, kesklinna mugavus ja looduslähedus. Kortermajad asuvad eemal suurematest teedest, rahulikust sisekvartalis.
Kortermaja kõrval on Tallinna Spordihall, millele avanevad imelised vaated enamikest korteritest. Paari sammu kaugusel on Kalevi tenniseklubi, Kalevi staadion ning Tiigiveski park ja Poolmäe park. See on piirkond inimesele, kes armastab sporti ja loodust ent hindab kõrgelt panoraamvaateid üle linna.
Kesklinnale omaselt on mitmed söögikohad, meelelahutuskohad, kinod, ja teatrid vahetus läheduses. Kalevi Panorama arenduses elades on auto omamine mugavus, kuid mitte kohustus, sest kõik vajalik on mõnusa jalutuskäigu kaugusel.

Kolm kortermaja kaunistavad Tallinna siluetti juba aastast 2020. See on maamärk kesklinnas, millest avanevad erakordsed vaated nii Tornimäe ärikeskusele, päikeseloojangutele merel kui ka vaated rohelusse, nii kaugele kui silmapiir ulatub.
Kortermaja esimesel 11 korrusel paiknevad 2-ja 3toalised korterid. 12.korrus pakub suuri perekortereid läbi poole korruse, ning 13-14 korrustel asuvad luksuslikud läbi kahe korruse penthousid. Suured slab-stiilis keraamilised plaadid, magnetlukud, peitehinged, raamita uksed ja läbimõeldud valguslahendused on vaid mõned märksõnad iseloomustamaks siseviimistlust.

Olete oodatud projekti ja korteritega tutvuma!
Vaatamisaja broneerimiseks helistaga ja/või kirjutage.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).