Hind
890 000 €
Ruutmeetrihind
3 286,56 €/m2
Lisainfo
tube 7 tuba
ruutmeetrit 270.80 m2
kinnistu pindala 15553.00 m2

Asukoht

Aadress: Lembitu, Läti küla, Märjamaa vald, Rapla maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 9433 / 140067395627788200
Pindala: 270.80 m2
Krundi suurus: 15553.00 m2
Tubade arv: 7
Magamistubade arv: 5
Vannitubade arv: 2
Ehitusaasta: 2021
Valmidus: Uus
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: B
Katastri nr: 88401:001:1160
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kamin, Põrandaküte, Konditisioneer, õhk-vesi soojuspump

Lisad

  • saun
  • internet
  • kanalisatsioon lokaalne
  • televiisor
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müügile on tulnud südamega ehitatud kvaliteetne kivimaja, kus iga detail on põhjalikult läbi mõeldud.

MAJA: Tegemist on kahekordse kivimajaga, mis on ehitatud, pidades silmas maksimaalset kvaliteeti. Elutuba ulatub läbi kahe korruse, lae kõrgus on kuus meetrit. Elutoas on suur diivan, korralik helisüsteem, mugavalt mahub ära ka suur söögilaud, kus on mõnus perega einestada ja külalisi võõrustada. Köögis on olemas kõik eluks vajalik, sh kodumasinad ja nõud.
Allkorrusel on kaks (külaliste) magamistuba, eraldi WC ning auru- ja Soome saun koos suure eesruumiga.
Teisel korrusel on master bedroom, millest pääseb pesuruumi. Lisaks on teisel korrusel veel kaks magamistuba. Kogu maja on hoolikalt ja täielikult sisustatud ning kogu mööbel ja tehnika võib soovi korral jääda uutele omanikele.

KÜTE ja VENTILATSIOON: Majal on kaasaegne õhk-vesi soojuspump, mõlemal korrusel on soojuskandjaks vesipõrandaküte. Terves majas on soojustagastusega sundventilatsioon, mis tagab hea õhuvahetuse, kõikides tubades on eraldi juhitav konditsioneer. Esimesel korrusel loob hubasust kamin.

KOMMUNIKATSIOONID: Krundil on oma puurkaev ja lokaalne biopuhasti. Majas on väga kiire üle-õhu internet. Majja on paigaldatud videovalve, mida saab eemal olles äpist jälgida.

KINNISTU ja HOOV: Müüme koos majaga kahte kinnistut, mille pindala on kokku 53 720 m². Eraldi on rajatud sissepääsutee, hooviala on piiratud aiaga. Kinnistul on kasvuhoone, garaaž/panipaik, mis mahutab kõik aiatööriistad ja ka muru/lumetraktori. Hoovis on ruumi nii lastele mängimiseks, autodele kui ka aiamaaks. Vajadusel saavad külalised mugavalt parkida aia taha. Naabrid on olemas, aga piisavalt kaugel, et keegi aknast sisse ei vaata ja samas piisavalt lähedal, et pimedal ajal valgust näha.
Võimalik on rajada oma pisike päikesepark ning hoovis on ruumi veel umbes 300 m² suuruse hoone(te) rajamiseks.

ASUKOHT: Vigala asub Tallinnast 90 km ja Pärnust 45 km kaugusel. Vigalas on olemas Vana-Vigala Tehnika- ja Teeninduskool, kauplus (Coop), Vana-Vigala mõis koos mõisapargiga. Suureks plussiks on Vigala jõgi, mis voolab müüdava maja tagant läbi. Antud kohas on jõgi aeglase vooluga ja sobib seetõttu hästi ujumiseks. Lisaks on jõgi väga kalarikas.

Kui see pakkumine sind kõnetas ning tunned, et soovid veel lisainformatsiooni, siis võta kindlasti ühendust ja läheme majaga tutvuma! Sellest võib saada sinu uus kodu, kui hindad kvaliteeti, privaatsust ja kõike, mida pakub linnast väljas elamine. Samas on Tallinn vaid umbes ühe tunni autosõidu kaugusel.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).