Hind
379 400 €
Ruutmeetrihind
5 679,64 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 66.80 m2

Asukoht

Aadress: Kalma tn 8-2, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 9065 / 751741652400311800
Pindala: 66.80 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2025
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 4

Lisad

  • parkett
  • dušš

Selles 3-toalises kodus on olemas kõik mugavused, mida perekond vajab – mugav elutuba, valgusküllased maast laeni aknad, optimaalse suurusega magamistoad ja ruum mahukale esikukapile. Elutoast pääseb 15 m² terrassile, kus on mõnus pere ja sõpradega aega veeta.

3-toalisi kortereid on Kotzebue Park uusarenduses pakkuda erineva suuruse, planeeringuga ning vaadetega. Küsi lisainfot maaklerilt või läbi kodulehe WWW.KOTZEBUEPARK.EE

LISAVÄÄRTUSED

-Vaikne sisekvartal
-Roheline park kohe kõrval
-A-energiaklass
-Rõdu
-Maa-alune parkimine
-Targa kodu süsteemid
-Kõrge ehituskvaliteet
-Hea transpordiühendus

KOTZEBUE PARK

Kotzebue Park asub hubases sisekvartalis Kalamaja südames. Eritasapinnalise haljastuse, sopistatud istumisalade, oma terrasside ja rõdude ning rohke rohelusega uude elamurajooni tuleb kuus 4-korruselist maja.

Korterite planeerimisel on meeskond seadnud eesmärgiks tulevase koduomaniku võimalikult mugava elu. Maast laeni aknad eluruumides ja köögis teevad ruumid avaraks ja valgusküllaseks. Oleme planeeringutes arvestanud asjade hoiustamise vajadusega ning loonud ruumi maksimaalse suurusega kappide jaoks. Suurematesse korteritesse oleme ette näinud majapidamisruumid.

Majad vastavad A-energiaklassile. Su kodu on alati mõnusa temperatuuriga ja parajalt soe, samas on küttekulud madalad. Elamutes toodab elektrit päike, nii et saad mugavalt kodus aega veeta, samas teades, et sinu uus kodu on loodussäästlik ja vähese energiakuluga.

Kodu temperatuur ja õhuvahetuse juhtimine, trepikoja- ja garaažiuks, näitude jälgimine – kõik see on telefoniäpi abil mugavalt igapäevaselt kasutatav. Tark Kodu hoiab erinevatel kuludel silma peal.

Kotzebue Park kodudes on tähtsal kohal see, et nii lastel kui ka täiskasvanutel oleks õues hea ja turvaline tegutseda. Seega on parkimine viidud maa alla. Suletud garaažis saab turvaliselt hoida autosid, rattaid ja laste kärusid.

ASUKOHT

Kalamaja on üks ihaldusväärsemaid elamupiirkondi Tallinnas. Kotzebue Park on tõenäoliselt viimane terviklikult arendatav autovaba, sopiliste istumisalade ja mitmetasandilise haljastusega elukeskkond päris Kalamajas. Piirnedes Kalma haljakuga, on majadevaheline ala otsekui pargiala pikendus, kus mõnusalt aega veeta.

Kalamaja iseloomustab kokkuhoidev kogukond, vaba aja veetmise võimaluste rohkus, võtmeasukohtade lähedus ja lopsakas rohelus. Kesklinn ja vanalinn on mugavalt lähedal. Suurema osa igapäevatoimetustest saab ära teha jalgsi, tõuksi või rattaga. Kalamaja üha laienevad kõnni- ja kergliiklusteed muudavad Kotzebue Pargile jalgsi või rattaga ligipääsu mugavaks. Kui lisada renoveeritud nukulike puitmajadega ääristatud tänavad, on mõistetav, miks Kalamaja on muutunud nii hinnatud elupaigaks.

Piirkonna kõrghaljastatud jalutustänavad ja mänguväljakutega pargid teevad vabas õhus aja veetmise nauditavaks. Paari kilomeetri kaugusele jäävad Kalasadam ja Kultuurikilomeeter, kiirelt arenev Noblessneri piirkond ja roheline Kalamaja park. Teisel pool on aga elav ja mänguline Telliskivi loomelinnak ning põnev Balti jaama turg, mis on andnud industriaalsele piirkonnale täiesti uue hingamise.

ARENDAJA

Perton Ehitus on enam kui 17 aasta jooksul seadnud eesmärgiks koduse ja mugava elukeskkonna loomise. Alustasime ajalooliste hoonete taastamisega, lisades neile tänapäevase kodu puhul hinnatud väärtusi. Uusarenduste puhul oleme võtnud eesmärgiks modernse arhitektuuriga kodude ehitamise, proovides luua silda miljööväärtuslike taastatud hoonete ja uuselamute vahele.
Tutvu meie varasemate projektidega www.perton.ee

Tutvu Kotzebue Park uusarendusega WWW.KOTZEBUEPARK.EE

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).