Hind
295 000 €
Ruutmeetrihind
2 872,44 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 102.70 m2

Asukoht

Aadress: Möldre tee 5/2-2, Tiskre küla, Harku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 8331 / 63682689770101064
Pindala: 102.70 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 19801:002:1804
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Põrandaküte, Kohalik gaasiküte, Kombineeritud küte, õhk-vesi soojuspump
Korruse number / korruste arv: 1 / 2

Lisad

  • saun
  • internet
  • turvauks
  • parkett
  • dušš

2023. aastal on valminud Tiskres, Möldre tänaval avarate korteritga energiatõhus korterelamu. Tegu on avarate perekorteritega väikse kortermajaga milles on ainult 7 korterit. Kokku kinnistul on 2 kortermaja Möldre tee 5/1 ning Möldre tee 5/2

KUNI 30.04 SOODUSTUS -10 000 € (TAVAHIND 305 000 €)

PARKIMINE JA PANIPAIK
Igale ostjale anname kingituseks 2 parkimiskohta õues ning 1 panipaik (väärtus kokku 20000€)

PLANEERING
I korrus: Elutuba koos avatud köögiga ning pääsuga terassile, wc.
II korrus 3 magamistuba, dušširuum koos saunaga. Elutoast pääseb avarale terrassile.
Lagede kõrgus on 3m esimesel korrusel ja 2.8m teisel korrusel.

Korteri nr 2 üldpind on 102,7 m²

SISSEVIIMISTLUS
Eluruumide põrandaid katab naturaalne ühelipiline tamme puitparkett ja vannitubades heledats toonides plaadid. Siseviimistluses kasutab arendaja kõrgeima kvaliteediga kvaliteetseid materjale, mis on ühtlasi nii ajatult moodsad kui ka vastupidavad. Korterite välisuksed on tulepüsivad spoonitud puituksed ning siseuksed on samuti spoonviimistlusega.

ENERGIATÕHUSUS
TEGU ON A – ENERGIKLASSI HOONEGA KOOS PÄIKESEPANEELIDEGA.
Soodsaid kommunaalkulusid tagab läbimõeldud kütelahendus, korralik maja soojustus – EPS Silver 250mm, 3-kordse klaaspaketiga PVC aknad ning korteripõhine ventilatsioon.
Kortermaja küttesüsteem koosneb gaasikatlast ning õhk-vee soojuspumbast mis kasutab päikesepaneelidest toodetud elektrit. Korterites soojuse kandjaks on vesipõrandaküte, soojust saab reguleerida termostaatidega, mis paiknevad igas ruumis.
Kvaliteetse õhuvahetuse ja siseõhu tagab korteripõhine rootor soojusvahetiga sundventilatsioonisüsteem. Ventilatsiooniseadmed on korteripõhised ning paiknevad vannitoas. Köögikubude jaoks on paigaldatud korteripõhised väljatõmbekanalid.

EHITUSKONSTRUKTSIOONID
Korterite vahelised seinad on parema helikindluse tagamiseks on lahendatud Columbia betoonplokkidest paksusega 240mm. Korterisisesed seinad on 2-kordse kipsplaatkattega metallkarkass seinad. Vahelaed on raudbetoonist õõnespaneelidest. Hoonel on rullmaterjalist katusekattega lamekatus.

ASUKOHT
5-minutise autosõidu kaugusel mitme poe ja söögikohaga Tabasalu keskus, kus asub Tabasalu Ühisgümnaasium. Rattasõidu kaugusel asub Harkujärve lasteaed-algkool ning Tiskre külasse, jalutuskäigu kaugusele on planeeritud ehitada Tiskre lasteaed-algkool. Rocca al Mares (10 min autosõitu) asuvad supermarketid; koolid, lasteaiad jne.
Neljarealine tee ning Haabersti mitmetasandiline ristmik teevad ühenduse kõigi pealinna piirkondadega kiireks ja mugavaks. Ideaalne elukeskkond, mis on linna südamest piisavalt kaugel, et tunda end privaatselt ja piisavalt lähedal kiireks kommunikeerumiseks.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).