Hind
3 168 €
Ruutmeetrihind
12,00 €/m2
Lisainfo
tube 8 tuba
ruutmeetrit 264.00 m2

Asukoht

Aadress: Sõle 14, Kristiine linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 7901 / 687027012529428100
Pindala: 264.00 m2
Tubade arv: 8
Valmidus: Valmis
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 2

Lisad

  • dušš

Üürile anda avar ja kena büroo Sõle 14 büroohoones (lisatud plaanil märgitud kollasega). Endise Telia majana tuntud hoonekompleks on läbinud põhjaliku uuenduskuuri ning avatud Sõle Ärikeskusena kus nii bürood, kui kaubanduspinnad ja teenused.

Hoone B-korpuse 2. korrusel paiknev hubane büroo, mis tekib korruse kaheks jagamisel, on heas korras, avar ja valgusküllane. Pinnal on eri suuruses kabinetid, nõupidamisruum, kööginurk ja tualetid. Vajaduse korral on võimalik üürida ja suurem või väiksem pind.

Et hoone tehnosüsteemid on rekonstrueeritud aastal 2015, on töökeskkond mugav ja kaasaaegne – soojustagastusega ventilatsioon, jahutus, CO2-andurid jms.

Hoonekompleksi peahoone fuajees on stiilne viietärnihotelli vääriline lounge-ala. Samas avatakse ka restoran. Mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel on mitu restorani, Telliskivi Loomelinnak on samuti jalutuskäigu kaugusel.

Parkimiseks on hulk kohti kinnistul (iga 60m² büroopinna kohta saab üürida parkimiskoha), lisaks tasuta parkimine tänaval. Ühistranspordipeatused on lähedal, mugav ühendus erinevate linnaosadega.

Roheline mõtteviis on hoones väärtustatud: olemas elektriautode laadijad, jalg- ja tõukerataste hoiuruum koos duširuumiga ning elektrirataste laadijad. Ka hoone sisekujunduses on kasutatud palju rohelist, hoone ümber on kena õunaaiaga roheala, kus on välitööalad ja puhkealad.

Üür 12 eur/m². Lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

NB! Võimalik on üürida ka väiksem pind, vaata teisi pakkumisi samas hoones ja küsi lisainfot: https://arikinnisvara.uusmaa.ee/hoone/928803460428169600/sole-arikeskus/

Pakkumine on vahendustasuta.

 
Jaga minu kontakti kõigile, kes vajavad kinnisvaranõu!

Liitu meie uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna! Vaata https://arikinnisvara.uusmaa.ee

UUS MAA ÄRIKINNISVARA – aastakümned kogemust ja klientide usaldust, läbimõeldud täisteenus ja suurim arv eksperte: vahendamine, hindamine, haldamine, nõustamine ja investeerimine.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).