Hind
8 058 €
Ruutmeetrihind
13,00 €/m2
Lisainfo
ruutmeetrit 619.90 m2

Asukoht

Aadress: Vesipapi 6, Mustamäe linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 7494 / 134021038276480500
Pindala: 619.90 m2
Ehitusaasta: 2024
Valmidus: Uus
Energiamärgis: A
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 1 / 6

Lisad

  • sissepääs tänavalt
  • eraldi sissepääs

Üürile anda vitriinakende ja kõrge laega äripind Mustamäe tee ääres 2024. aasta sügiseks valmivas elu – ja ärihoones. Äripind paikneb 1. ja 2. korrusel ning sobib seetõttu nii kaupluseks, showroomiks kui ka bürooks. Pind on väga avar ja valgusküllane, sest 2. korrus paikneb tagasiastega, mis jätab hoone fassaadi poole kahe korruse kõrguse suuret akendega ruumi. Pind on ideaalne ettevõttele, kes vajab bürood ja tänavalt sissepääsuga esindussalongi. Samas saab sellisele sisetrepiga ühendatud ja avarale pinnale ka silmapaistvalt ägeda sisedisainiga büroo.

Pinnale on kolm sissepääsu tänavalt ja üks sissepääs hoone tagaküljel asuvast parklast, kust mahub sisse ka euroalusega. Parkla lae kõrgus on 2,4 meetrit, suurem kaubaauto saab peatude hoone taga, kust läbi parkla ligipääs pinnale. Lisaks on pinnale sissepääs 2. korruselt läbi eluhoone koridori.

Maja on varustatud kaasaegsete ja energiatõhusate tehnosüsteemidega (soojustagastusega ventilatsioon, integreeritud küte ja jahutus – st ruumipõhine temperatuuri reguleerimine), lõunapoolsetel fassaadidel on päikesekaitseklaasid.

Silmapaistvalt ilusa arhitektuuriga hoone on suurepäraselt nähtav ja mugavas asukohas Mustamäe tee ääres, kuhu on hea ligipääs nii auto, jalgratta kui ühistranspordiga. Ümbruses on suured elurajoonid. Hoone parklas maja ees saab üürida parkimiskohti (kuni 18 kohta), eraldi parkimiskohad on klientidele. Hoones on ka jalgrattaparkla.

Vesipapi 6 elu- ja ärihoone on osa Mustamäe tee ja Linnu tee nurgal endise trollidepoo alal toimuvast arendusest. Astlanda Ehitus alustas arendusega 2019. aastal Lõvirahu Pargikodudega ning mitmes etapis on tänaseks valminud 14 kortermaja.

Üürihind alates 13 eur/m². Lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.
Pind on võimalik ka osta – küsi lisainfot.

Kui otsid esinduslikku äripinda mugavas asukohas ning soovid oma pinna valmimisel ise kaasa rääkida, võta ühendust ja läheme vaatama!

P.S. Hoones on pakkuda ka 345,6m² pind.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).