Hind
439 900 €
Ruutmeetrihind
2 875,16 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 153.00 m2
kinnistu pindala 1482.00 m2

Asukoht

Aadress: Leevikese tn 8, Tabasalu alevik, Harku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 5756 / 241363
Pindala: 153.00 m2
Krundi suurus: 1482.00 m2
Tubade arv: 4
WC-d: 2
Elutube: 1
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Kööke: 1
Terrasse: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2004
Katus: Kivi
Valmidus: Renoveeritud
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 19801:002:1100
Ehitise materjal: Puit

Lisad

  • saun
  • WC ja vannituba eraldi
  • vann
  • konditisioneer
  • ventilatsioon
  • kamin
  • garderoob
  • parkett
  • mööbli võimalus
  • köögimööbel
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • kõrvalhoone
  • ühistransport
  • kinnine hoov
  • aiaga ümbritsetud
  • kõrged laed
  • metsa lähedal
  • avatud köök
  • eraldi sissepääs
  • eraldi toad

Müügile on tulnud avar ja valgusküllane kahekorruseline eramu Tabasalus, Harku vallas. Tegemist on hea planeeringuga ja kaasaegse eramuga, mis on projekteeritud Arhitektuuribüroo Kersalu ja Nagel poolt.

ESIMENE KORRUS
Kahekorruselise maja esimesel korrusel asub avatud planeeringuga köök ja söögituba, kust pääseb päikeselisele terrassile. Valgusküllane aatriumiga elutuba (kokku ca 46 m²) loob ruumikuse ja õhulisuse tunde tänu kuni 5-meetrisele laele. Köögis on kvaliteetne Puustelli köögimööbel graniidist ja tammepuidust töötasapinnaga, mis on varustatud integreeritud tehnikaga (sh veinikülmik ja nõudepesumasin). Lisaks on esimesel korrusel magamistuba (13.2 m²), klaasseina, Saunumi Premium kerisega termomagnooliast valmistatud saun, pesuruum roostevabast terasest Tres seinasisene dušisegisti ja laedušiga, tualettruum marmortöötasapinnaga ning esik ja tuulekoda. Esikusse on 2023. aastal paigaldatud uus maast laeni hõlmikuste ja automaatse valgustusega garderoobikapp koos integreeritud istumisosaga. Ka tuulekojas on suur maast laeni kapp rohkete riiulite, sahtlite ja väljatõmmatavate jalanõuriiulitega.

TEINE KORRUS
Teisel korrusel asuvad kaks magamistuba (16.2 m² ja 13.1 m²). Peamisest magamistoast pääseb ruumikasse walk-in garderoobi (4.8 m²) ning mugavasse mullivanniga pesu- ja tualettruumi (6.6 m²). Trepihalli (15.1 m²) on loodud nutikas puhkeala ja kontorinurk, mis sobib ideaalselt töötamiseks või lugemiseks. Kõikides magamistubades on maast laeni topeltkardinad – päevakardinad ja pimendavad kardinad ning sisse ehitatud garderoobikapid või avatud garderoob.

LISAVÕIMALUSED JA -RUUMID
Maja praktiliste lisaruumide hulka kuulub 12,5 m² majandusruum koos pööninguga, mis pakub rohkelt hoiustamisvõimalusi. Auto jaoks on olemas 22,8 m² suurune varjualune, mis kaitseb sõidukit ilmastikuolude eest. Päikesepoolsel küljel asuv 9 m² katusega kaetud terrass on ideaalne koht hommikukohvi nautimiseks ning aias asuv 12 m² lehtla on mõeldud külaliste võõrustamiseks.

AED
Hoolikalt kujundatud, lõuna külge avanev ja seetõttu erakordselt päikeserohke aed pakub õiteilu varakevadest hilissügiseni. Kevadel tärkavad aias sajad tulbid, krookused, nartsissid, lumi- ja märtsikellukesed. Jaanipäevaks pakuvad silmailu juba suur punt pojenge ja nelja tooni sireleid. Südasuvest sügiseni saab nautida värviliste liiliate ja hostade ilu, millele lisanduvad kümned lavendlid, valgest roosaks värvuvad hortensiapõõsad, päevakübarad, perovskiad ja palju muud. Samuti on aias viljapuude- ja põõsaste nurk mitme õuna- pirni- ja ploomipuu ning mustsõstrapõõsastega. Kogu maja, parkimisala ja lehtlat ümbritseb uunikivi üle 200 m² ulatuses.

SEISUKORD
Maja esimest korrust on hiljuti põhjalikult uuendatud – vahetatud on kõik põrandakatted, uuendatud köök ning kaasajastatud pesu- ja tualettruum. Lisaks on paigaldatud uued garderoobisüsteemid, mis pakuvad kaasaegseid lahendusi igapäevaseks kasutamiseks.

EHITUS JA TEHNILISED LAHENDUSED
Eramu on ehitatud puitkarkassil, millel on kivikatus ja keraamilisest tellisest välisvooder. Tsentraalne vesi ja kanalisatsioon kaugloetava mõõdikuga vabastab igakuistest näitude teatamistest. Majas on kombineeritud küttelahendus elektrikütte, õhksoojuspumba ja Nunna Uuni Viveca 1 kaminahjuga, mis salvestab soojust kuni 72 tunniks, tagades meeldiva ja hubase sisekliima. Kusjuures tänu heale soojuspidavusele saab maja talvisel ajal kütta ka vaid ühega neist. Elutoast ja trepihallist tulenev õhuringlus levitab soojust ka teise korruse tubadesse. Elutoa avatud ossa paigaldatud õhksoojuspumpa saab kasutada talvisel ajal kütteallikana kui ka suvel ruumide jahutamiseks.

PARKIMINE JA LIGIPÄÄS
Parkimisala mahutab vähemalt kuus autot ning on kaetud kivisillutisega. Kinnistu on piiratud aiaga ning varustatud elektrilise autoväravaga, mis lisab mugavust ja turvalisust.

ASUKOHT
Sarapuu elurajoon Tabasalu pangapealsel on ideaalne elukoht neile, kes otsivad pealinna lähedust, kuid hindavad vaikust, turvalisust ja rohelust. Piirkonda iseloomustavad kvaliteetsed asfaltteed, tänavavalgustus ja ümbruskonna kaunid eramud. Kõik vajalik igapäevaeluks on lähedal – Tabasalu Gümnaasium, lasteaiad, poed, söögikohad ning Tabasalu looduspark koos mereäärsete vaadetega, mis on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel.

SPORTIMISVÕIMALUSED JA ÜHENDUSED LINNAGA
Tabasalu pakub suurepäraseid sportimisvõimalusi, olgu selleks tervisesport looduses või Tabasalu spordikompleksi kasutamine. Tallinnasse sõit on mugav ja kiire tänu hiljuti valminud 2+2 sõidurajaga maanteele, mis viib linna alla 10 minutiga. Lisaks läbib Tabasalut kergliiklustee, mis ühendab Vääna-Jõesuud ja Piritat, pakkudes suurepäraseid liikumisvõimalusi jalgratturitele ja jalutajatele.

KASUTUSLUBA ON OLEMAS!
Kõik see kokku teeb sellest majast väga atraktiivse pakkumise.

Tunned, et see võiks olla sinu tulevane kodu? Helista ja lähme vaatama!

 
JAGA MINU KONTAKTI KÕIGILE, KES VAJAVAD KINNISVARANÕU!
– – – – – – – – – –
Telli hindamine UUS MAA Kinnisvarabüroolt hindamine@uusmaa.ee
ning saad:
– Eksperthinnangu kuni 20% soodsamalt kui võtad koduga seotud laenu Swedbankist
– Pankadest parimad kodulaenutingimused
– Kiire, kvaliteetse ning usaldusväärse hindamisteenuse Eestis
UUS MAA KINNISVARABÜROO EKSPERTHINNANGUID AKTSEPTEERIVAD KÕIK FINANTSASUTUSED.
– – – – – – – – – –

Liitu Uus Maa uudiskirjaga ja saa homset kinnisvarainfot juba täna!
https://www.uusmaa.ee/uudiskirjagaliitumine/

– – – – – – – – – –

Kodu aitab osta Swedbank.
Pakkumise saamiseks kasuta koodi UUSMAA ja Sind teenindatakse eelisjärjekorras.
Võtame ühendust 1 tööpäeva jooksul.
Uus Maa kliendile soodsam lepingutasu. Küsi täpsemat infot maaklerilt.

Finantsteenuseid pakub Swedbank AS. Tutvu tingimustega, pea nõu.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).