Hind
149 900 €
Ruutmeetrihind
74,84 €/m2
Lisainfo
kinnistu pindala 2003.00 m2

Asukoht

Aadress: Pöögi tee 1, Vaela küla, Kiili vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 2401 / 471650546813211300
Krundi suurus: 2003.00 m2
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 30401:001:2512

Kui otsite ideaalset kohta oma uue kodu rajamiseks, siis need kinnistud on just teile! Vaela külas on valminud uued kinnistud, mis pakuvad suurepäraseid võimalusi mugavaks ja kaasaegseks eluks.

Kinnistud paistavad silma oma hea ja loogilise kujuga ning neid ühendab värskelt valminud asfalttee, mis tagab sujuva liikluse ning mugava juurdepääsu igale kinnistule. Lisaks on kogu ala varustatud tänavavalgustusega, tagades turvalisuse ka pimedatel õhtutundidel.

Hind sisaldab juba elektriliitumist 3x16A, samuti on kinnistutel olemas tsentraalse vee- ja kanalisatsiooniga liitumine, mis muudab elu oluliselt lihtsamaks ja mugavamaks. Kaasaegse tehnoloogia armastajatele on hea uudis see, et kinnistutel on olemas optiline kaabel, mis võimaldab teil hõlpsalt sideteenustega liituda ja nautida kiiret internetiühendust ning muid digitaalseid mugavusi.

Detailplaneeringuga on lubatud kinnistule ehitusalust pinda kuni 300 m2 ning rajada maksimaalselt kaks hoonet. Üksikelamute katusekalle võib olla vahemikus 20-35 kraadi ja abihoonetel 0-25 kraadi, pakkudes teile disainilahenduste osas mitmekesisust.

Müügihind sisaldab käibemaksu.

Asukoht on suurepärane neile, kes hindavad mugavust ja ligipääsetavust. Kiili Gümnaasium, lasteaed ning Coopi ja Maxima poed asuvad vaid lühikese autosõidu kaugusel. Samuti on kultuurikeskus, IKEA mööblikauplus ning mitmed muud mugavused hõlpsasti kättesaadavad. Ja kui soovite nautida suurema linna eeliseid, siis Tallinn on vaid lühikese autosõidu kaugusel.

Piirkond on kujunenud elegantseks, vaikseks ja inimsõbralikuks külaks. Lisaks kinnistutele on läheduses ka metsa- ja terviserajad, mis võimaldavad teil nautida loodust ning tervislikku elustiili.

Ärge jätke seda suurepärast võimalust kasutamata! Võtke meiega ühendust juba täna ning broneerige endale üks nendest ainulaadsetest kinnistutest Vaela külas.


Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).