Hind
900 €
Ruutmeetrihind
7,50 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 120.00 m2
kinnistu pindala 654.00 m2

Asukoht

Aadress: Tanuma tn 73, Haabersti linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13609 / 77342590778309340
Pindala: 120.00 m2
Krundi suurus: 654.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Ehitusaasta: 2001
Katus: Plekk-katus
Valmidus: Valmis
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 78406:609:0240
Ehitise materjal: Puit

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • dušš

Üürile on tulnud värskelt renoveeritud majaosa Haabersti rahulikus ja hinnatud piirkonnas. Tegemist on hoone esimesel korrusel asuva majaosaga. Maja on poolitatud nii, et esimesel korrusel elab üks ja teisel korrusel teine pere.

Majaosa koosseisu kuulub elutuba, kust pääseb päikeselisele terrassile, kolm magamisuba, köök ja söögituba, kaks pesuruum ning esik. Köögis on täisfunktsionaalne köögimööbel koos tehnikaga (pliit, ahi, kubu, nõudepesumasin ja külmkapp). Säilitatud on ka soojamüüriga puupliit.

Majal on täiskelder ja keldrikorrusel on erinevaid ruume, mis leiavad rakendust panipaikadena, samuti ka garaaž ning lisaks ka tehnoruum, kus asub maja küttesüsteem.

Maja köetakse paigaldatud pelletkatlaga, soojakandjaks radiaatorid. Pesuruumide põrandate all on elektriline põrandaküte.

Kinnistu on privaatne ja täis rohelust ning elumaja paikneb kinnistul parimal võimalikul moel, jäädes suures osas avatuks nii lõuna- kui ka õhtupäikesele.

Tanuma tänav asub Haabersti linnaosas, vaikses Õismäe asumis. Maja asub logistiliselt väga heas asukohas, kõik eluks vajalik käe-jala juures. Mõne minuti kaugusel asub Kakumäe Selver, mugavalt lähedal on ka Haabersti Rimi ja Rocca al Mare kaubanduskeskus. Lastele piirkonnas mitmed mänguväljakud, jalutuskäigu kaugusel kool, valgustatud spordi- ja terviserajad, Vabaõhumuuseum, meri, lasteaed ning mitmed restoranid.
Lähim bussipeatus „Tuleraua“ jääb paariminutilise jalutuskäigu kaugusele. Kiire transpordiühendus kõikide linnaosadega.

Lepingu sõlmimisel tuleb tasuda ühe kuu üür ette, tagatisraha ühe kuu üüri ulatuses ja lepingutasu, milleks on ühe kuu üür + käibemaks.

Tunned, et see võiks olla sinu tulevane kodu?
Helista ja lähme vaatama!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).