Hind
389 000 €
Ruutmeetrihind
4 064,79 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 95.70 m2

Asukoht

Aadress: Sepa 29, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13467 / 257989028125208670
Pindala: 95.70 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 7.90 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2019
Katus: Plekk-katus
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 78408:808:0178
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 3

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

KORTER
Valgusküllane, ruumikas korter läbi maja planeeringuga asub teisel korrusel. Korteris on avar köök-elutuba, millest pääseb 7,9 m² suurusele rõdule, kaks ruumikat magamistuba. Lisaks on korteris vannituba-wc, walk-in garderoob ning külaliste wc. Köetav pindala on 95,7 m² ja rõdu suurus 7,9 m².
Köök on valminud sisearhitekti jooniste järgi ajatu disainiga ja kvaliteetselt Aunmani poolt teostatud. Köögis on rohkesti tööpinda mõnusaks kokkamiseks ning ruumi suurele söögilauale. Töötasapinnad, seinad ja 3-meetrine avatud riiul on kõik keraamikaga kaetud ning tellitud Diapolist, mis tagab erakordse kriimustuskindluse, väga hea kuumataluvuse, vedelike mittelimendumise, lihtsa hoolduse ning eksklusiivsuse. Köögis on must Franke valamu ja segisti ning hoolikalt valitud integreeritud nõudepesumasin, pliit, ahi, külmkapp.
Antud korter on ainus 3-toaline korter mustade majade seas Kopli liinide arenduses, mis on suunatud mere poole. Rõdult, elutoast ja magamistoast avaneb merevaade ning rõdul ja elutoas-köögis saab nautida lummatavat õhtupäikest ja roosakas-punaseks maalitud taevast. Elutuba-köök ja rõdu jäävad sisehoovi ja õhtupäikese poole, magamistoad aga hommikuse valgusega Sepa tänava poole.

KOMMUNAALKULUD
Suvel: umbes 90€
Talvel: umbes 240€

PARKIMINE JA PANIPAIK
Korteri juurde kuulub kindel parkimiskoht ning esimesel korrusel asuv 1,7 m² suurune panipaik.

TEHNOSÜSTEEMID
Kaugkeskkütte baasil vesipõrandaküte, vannitoas lisaks elektriline põrandaküte. Korteris on soojustagastusega ventilatsioonisüsteem.

MAJA
Kaasaegne musta puitvoodriga maja asub miljööväärtuslikus hoonestusalas, kus on säilitatud ajaloolist pärandit ning autentsust moodsa arhitektuuriga vaheldumisi. Maja on väga helikindel tänu raudbetoonlagedele ja -põrandatele; naabreid ei kuule. Välisviimistlus on teostatud puitvoodriga. Avarad puitalumiiniumraamis 3-kordse klaaspaketiga aknad tagavad tõeliselt vaikse olemise toas. Majas on ainult 7 korterit ja naabritega on tõesti vedanud.

SISEHOOV
Piiratud ja lukustatud puitlippaiaga sisehoov on selle kodu tõeline pärl. See on sedavõrd imeline, et oli ka üks Maastikuarhitektide Liidu 2020. aasta aastapreemia nominent. Aias viib iidsete ja võimsate kastanipuude allee otse mereni ning on kasutada vaid kümne väikese maja peale. Aias on oma suur mänguväljak, istumisalad, pinksilaud, rattaparklad ja haljasalad. Kevad-suvistel hommikutel ja õhtutel avad rõduukse ja naudid linnulaulu. Naabruskond on sõbralik ja kokkuhoidev, lastele nagu väike Bullerby küla. See on koht, kus julged lapsed õue lasta ja rõdult koju hõigata.

PIIRKOND
Kopli on Tallinna kõige perspektiivikam linnaosa. Lisaks Kopli liinide arendusele, kus avati meri rahvale ja on linna parimad kevad-suvised päikeseloojangud, on tähelepanu saanud ka Bekkeri sadama piirkond koos Põhjala tehasega. Põhjala tehas (nimetatud ka kui uus Telliskivi) koos menuka Karjase saia kohvikuga asub 10-minutilise jalutuskäigu kaugusel läbi pargi. Suur ja looduslik Kasepark, kus on spordirajad, mänguväljakud, rulapark, koerte jalutusväljakud ning kõige selle juures on säilitatud rohkelt loodust. Lisaks Bekkeri sadama arenduses planeeritakse uut ooperimaja, lisaks spaad, hotellid, kinod, restoranid ja seda kõike siit vaid jalutuskäigu kaugusel teisel pool poolsaart. Kui tahad kindel olla, et investeerid piirkonda, mis areneb hoogsalt, siis on see Kopli. Läbi pargi jalutades jõuad ajaloolise Kopli lasteaeda ja Kopli Kunstikooli. Lisaks suurepärane transpordiühendus Kalamaja, Balti Jaama ja kesklinnaga. Trammid ja bussid sõidavad tihti. Lisaks oled väga kiirelt kohal ka Rocca al Mares, Kristiines ning tänu Reidi teele jõuad hõlpsalt ka Pirita teele ilma kesklinnast läbi trügimata. Paljassaare looduskaitsealale saad jalutada siit samast mööda mere äärt, kohalike lemmikuks kujunenud matk. Kopli laht on meelispaik erinevatele linnuliikidele. Seega on üsna igapäevane, et jalutad mööda promenaadi kõrvuti kümnete ja kümnete luikedega. Tõeliselt looduslik ja rahulik piirkond mere kaldal samal ajal pakkudes linnalikke mugavusi.

Vastan meeleldi kõigile lisaküsimustele, helista ja tule oma uue koduga tutvuma.

Soovid oma kinnisvara müüa või hinnangut saada? Võta minuga ühendust telefonil +372 5660 8721 või gerli.asmer@uusmaa.ee

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).