Hind
390 000 €
Ruutmeetrihind
1 784,90 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 218.50 m2
kinnistu pindala 3526.00 m2

Asukoht

Aadress: Nelgi tn, Aespa alevik, Kohila vald, Rapla maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13386 / 316136237043259000
Pindala: 218.50 m2
Krundi suurus: 3526.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Ehitusaasta: 2012
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 31705:049:0210
Ehitise materjal: Kivi

Lisad

  • saun
  • kanalisatsioon lokaalne
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbli võimalus
  • dušš

Müüa avar ja väga hubane kahekordne kivimaja looduslikult kauni asukohaga, Aespa küla kõrgelt hinnatud eramajade piirkonnas. Kenasti hooldatud krunt asub tupiktänava lõpus, väga rahulikus ja rohelises piirkonnas. Akendest ja terrassilt avaneb imeilus vaade aeda.

Maja esimesel korrusel paikneb avatud planeeringuga köök-elutuba, puuküttega saun/duširuum/WC, trepihall, esik, garaaž ja katlaruum. Elutoas on õdusa meeleolu loomiseks ja lisasoojuse andmiseks puuküttega kamin. Sauna/duširuumist pääseb mugavalt otse aeda. Elutoast on pääs rõdule. Garaaži all asub mahukas kelder, kus paikneb külmkamber ning hoitakse veinivarusid.

Maja teisel korrusel paikneb 3 magamistuba, avar vannituba ja trepihall. Ühest magamistoast avaneb ligipääs rõdule, samas kui teisest magamistoast ja vannitoast pääseb avarale terrassile.

Kenasti hooldatud krunt on suurusega 3526 m². Müüdav kinnistu koosneb kahest 100% elamumaa krundist: üks on hoonestatud krunt 31705:049:0210 – 1466 m² ning teine krunt 31705:049:0060 – 2060 m². Krundil asuvad: eramu, hubane külalistemaja, grillimismaja, kasvuhoone ning kaunis aed. Kinnistu privaatne sisehoov on päevase päikese suunas. Aias kasvavad puuviljapuud ja marjapõõsad. Krundini viib korralik sissesõidutee.

Maja on hästi hoitud ning ehituse käigus kasutati kvaliteetseid ja ökoloogilisi viimistlusmaterjale. Köök on varustatud kvaliteetse mööbli ning mugava integreeritud tehnikaga (keraamiline pliidiplaat, ahi, auruahi, külmkapp, nõudepesumasin, õhupuhasti). Igas magamistoas on mahukas garderoobikapp. Elamu on väga mugava ning praktilise planeeringuga, mille ruumid on valgusrikkad tänu suurtele puitalumiiniumakendele. Teisele korrusele viib tammepuidust astmetega metalltrepp.

Elamu on ehitatud Fibo plokkidest. Väljast poolt on seinad soojustatud EPS soojustusplaatidega ja välisfassaad on krohvitud. Vaheseinad – Fibo plokkidest. Hoone vahelagi esimese ja teise korruse vahel on monteeritavad raudbetoonist paneelid. Küttesüsteem on kombineeritud: vedelkütus, kamin ja õhk-vesi soojuspumbad. Soojuse jaotamine toimub vesipõrandakütte abil.
Vesi pärineb puurkaevust. Kanalisatsioon on lokaalne. Elekter – 3*20A. Kasutusluba olemas!

Super asukoht looduslähedust ja privaatsust, kuid samas linnalähedust hindava perekonna jaoks. Tallinna kesklinnast on see muinasjutuliselt kaunis paik vaid ca 30 minutilise autosõidu kaugusel. Lisaks autole on võimalik liigelda ka rongi (Roobuka rongipeatus ) ja bussiga. Kergliiklustee viib Sakuni ning lähim Meie Toidupood on 3,8 km kaugusel. Aespas asub uus ja kaasaegsete võimalustega lasteaed. Samuti asuvad lähedal mitmed koolid.

Helista ja tule vaatama – see avar maja võib olla Sinu perele uueks koduks.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).