Hind
795 000 €
Ruutmeetrihind
2 289,75 €/m2
Lisainfo
tube 7 tuba
ruutmeetrit 347.20 m2
kinnistu pindala 1763.00 m2

Asukoht

Aadress: Pähklimäe tee, Saku alevik, Saku vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 13124 / 828348805396534400
Pindala: 347.20 m2
Krundi suurus: 1763.00 m2
Tubade arv: 7
Magamistubade arv: 5
Vannitubade arv: 4
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2019
Omandivorm: Kinnistu
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 71801:005:0303
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kamin, Maaküte

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Kui Sa väärtustad turvalist ja rahulikku linnalähedast elukeskkonda, siis see maja on just ideaalne Sulle ja Sinu perele. Müüki on tulnud kaunis ja avar pereelamu Sakus, mis on kujundatud kahe perekonna ühiseks koduks. Maja asub vaikses ja rohelises piirkonnas, vaid 30-minutilise autosõidu kaugusel Tallinna südamest, pakkudes ideaalset tasakaalu linnalähedase mugavuse ja privaatse elukeskkonna vahel.

Kodu sisearhitektuuris on kasutatud kvaliteetseid ja naturaalseid, heledates toonides materjale, mis loovad avara ja valgusküllase atmosfääri. Maja planeerimisel ja ehitamisel on peetud silmas nii esteetilist ilu kui ka funktsionaalsust, mis on saanud suurepärase elluviimise tänu tunnustatud arhitekt Heiki Tarase ja sisearhitekt Maria Liiva koostööle.

Selle eramu teeb eriliseks asjaolu, et siin saab mugavalt ja privaatsust säilitades koos elada kolm põlvkonda. Kokku on maja suurus ca 350 m², millest põhiosa on ca 260 m² ja väiksem majaosa ca 85 m².

Põhiosa esimesel korrusel asub avar köök koos söögitoa osaga, mis on omavahel ühendatud elutoaga. Elutoast avanevad võrratud vaated privaatsele tagaaiale. Esimesel korrusel on samuti saun ja lõõgastusala koos vastuvooluseadmega basseiniga. Loomulikult on saun puuküttega. Lisaks on siin veel praktiline majapidamisruum ja külaliste tualett.
Teisel korrusel asub kolm magamistuba, millest kahel on walk-in garderoob ja kaks vannituba, mis mõlemad on nii duši kui vanniga.
Maja väiksemas osas on samuti olemas köök koos panipaigaga, vannituba, mis asuvad esimesel korrusel ning teisel korrusel on terrassiga elutuba ja kaks magamistuba.

Õueala ja lisavõimalused:
Maja ümbritseb privaatne õueala suure lõunapoolse terrassiga, kus saab nautida päikesepaistelisi päevi ja pereringis lõõgastuda. Pere lapsemeelsemate jaoks on hoovis olemas ka mänguväljak. Garaaž mahutab ühe auto ja lisaks on hoovis parkimisvõimalus veel viiele autole.

Tehnoloogilised lahendused:
Majas on integreeritud energiatõhus maaküttelahendus ja soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis tagavad aastaringselt meeldiva sisekliima ja madalad ülalpidamiskulud.

Piirkond:
Saku asub vaid 30-minutilise autosõidu kaugusel Tallinna kesklinnast. Piirkonnana on Saku ideaalne lastega peredel. Siin on olemas 2 lasteaeda, 1.-12.klassi õpet pakkuv Saku Gümnaasium ning palju võimalusi huvitegevusteks. Valmimas on Saku valla kõige suurem investeerimisprojekt, uue kooli ehitus, mis peaks valmis saama 2025 aasta sügisest. Uues koolimajas hakkavad õppima Saku Gümnaasiumi 5.-9. klasside õpilased. Selle juurde tuleb Saku aleviku esimene kunstmuruga kergejõustikustaadion, mängu- ja pallimänguväljakud ning talvine jahutusega uisuplats.

See eramu on loodud pakkuma midagi enamat kui lihtsalt eluruumi – see on koht, kus iga päev on nagu puhkus. Võimalus elada looduslähedases keskkonnas, ilma et peaksite loobuma linnaelu mugavustest. Kui otsite midagi tõeliselt erilist, leiate selle siit – teie uus kodu ootab avastamist. Sõnadega on seda tunnet raske edasi anda – seda peab tulema kohapeale tunnetama.

Täpsema info osas võtke ühendust:
Lii Salusaar
5344 0956
lii.salusaar@luxum.ee

LUXUM – Luxury Living by Uus Maa

LUXUM on pühendunud kõige eksklusiivsema ja unikaalsema kinnisvara müügile Eestis. Meie 30-aastane kogemus, luksuskinnisvarale spetsialiseerunud maaklerid, ulatuslik kontaktivõrgustik ja värske turuinfo annavad meile võimaluse leida teie kinnisvarale sobiva ostja või teile sellise kodu, mida soovinud olete. Kui soovite osta, müüa või üürida preemiumklassi kinnisvara, võtke julgelt minuga ühendust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).