Hind
289 000 €
Ruutmeetrihind
5 688,98 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 50.80 m2

Asukoht

Aadress: Mootori tn 7/3-17, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12949 / 739571147235858000
Pindala: 50.80 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 5.50 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2023
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 78401:101:6766
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 5

Lisad

  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa uus, sisseehitatud mööbliga 2-toaline rõduga korter äsja valminud Volta Kvartalis. Korteris pole eelnevalt keegi sees elanud.

Akendest ja rõdult avaneb avar vaade lähitulevikus rajatavale kõrghaljastusega pargile. Kortermaja vastu enam midagi ei ehitata.

Korter müüakse koos Aet Piel Disain poolt projekteeritud sisseehitatud mööbliga (www.aetpiel.com) – heledas tonaalsuses Arens köögimööbli, Tank garderoobide ja vannitoamööbliga, kuhu on paigaldatud integreeritud Electrolux pesumasin-kuivati.

PLANEERING
Ruumide koosseisu kuulub: suure walk-in garderoobiga esik (4.3 + 2.9 m²); avar avatud köögiga elutuba (23.1 m²), millelt pääseb klaaspiirdega rõdule (5.5 m²); sisseehitatud mööbli, LED valgustusega peegli ja pesumasin-kuivatiga varustatud duširuum (3.7 m²) ning avar magamistuba (13 m²) walk-in garderoobiga (3.8 m²).

Korter on valgusrikas tänu kõrgetele, ligi 3-meetriste lagedele ja suurtele ruudustatud akendele, millest avaneb kena avar vaade kvartali vaikse sisehoovi poole. Põrandale on paigaldatud naturaalne tamme puitparkett ja sanruumides loovad elegantse miljöö hallikas tonaalsuses vannitoaplaadid ning kvaliteetne santehnika Hansgrohe-lt.

Köök on varustatud funktisonaalse ja elegantse Arens köögimööbliga ning integreeritud köögitehnikaga Electrolux-ilt (induktsioonpliidiplaat, nõudepesumasin, kompaktne ahi-mikrolaineahi, külmkapp + sügavkülm, õhupuhastaja Falmec).

Volta Kvartali loojad toetavad energiasäästlikkust. Korteris on kaasajastatud kaugküttesüsteem vesipõrandakütte lahendusega, mis on ruumi põhiselt reguleeritav. Korteri ventilatsioonisüsteem on ehitatud sisse- ja väljatõmbega, mis tagab kvaliteetse õhuvahetuse ja tubade sisekliima ruumipõhiselt.

HOONE
Mootori 7/3 on 5-korruseline industriaalse arhitektuuriga äsja valminud eluhoone. Välisarhitektuur kombineerib kvaliteetset telliskivi ning klaasist aknapindasid, mille ruudustatud disain muudab arhitektuuri tõeliselt silmapaistvaks. Esimesel korrusel võtab elanike vastu möbleeritud fuajee. Majast pääseb liftiga maa-alusesse ilmastikukindlasse garaaži, elanike ühiskasutuses on ka jalgrataste ning lapsekärude hoiuruumid.

Volta kvartali sisehoov saab uue hingamise põhjalikult läbimõeldud kõrghaljastusega pargi näol, kus on mõnus jalutada, mõtteid koguda ja teiste elanikega suhelda või saata lapsed mängima privaatsele mänguväljakule. Tänu autovabale sisekvartalile on Sinu tulevase kodu hoov turvaline nii lastele kui ka neljajalgsetele sõpradele.

Volta kvartalit arendab Eesti juhtiv kinnisvaraarendaja Endover.

ASUKOHT
Volta Residentsid asuvad kultuurist ja arengust pakatavas Kalamaja piirkonnas, otse üle tee merest ja Noblessneri jahisadamast. Koos Noblessneri sadamaala arenguga on just sellest saanud Tallinna kõrgeimalt hinnatud elupiirkond, mida iseloomustab tugev kogukonnatunne. Volta Kvartalist üle tee jääb rohetav Kalamaja park, mille kõrvalt saab alguse südalinnani kulgev mereäärne kergliiklustee. Jalutuskäigu kaugusele jääb Arsenali kaubanduskeskus, kust leiad nii koduse Selveri kui ka mõnusad Kalamaja ja Telliskivi kohvikud ning butiigid. Vahetus läheduses leiab suurepärase valiku Tallinna parimaid söögikohti ja kultuurisündmuseid.

PARKIMISKOHT / PANIPAIK
Korter müüakse parkimiskohaga maa-aluses ilmastikukindlas garaažis (€19 900) ja 3.3 m² suuruse panipaigaga (€ 7 900), mille maksumus lisandub müügihinnale.

Kui tunned, et see mugava planeeringu ja avarate vaadetega korter on just Sinule, siis võta julgelt ühendust!

* Kui soovite müüa, osta või üürida kinnisvara, siis pöörduge julgesti minu poole! Samuti aitan vajadusel pangalaenu taotlemisel ja tagatisvara või ostetava vara hindamisel.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).