Hind
259 000 €
Ruutmeetrihind
1 980,12 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 130.80 m2
kinnistu pindala 1565.00 m2

Asukoht

Aadress: Männi tn 10, Ülenurme alevik, Kambja vald, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12813 / 836890488267868700
Pindala: 130.80 m2
Krundi suurus: 1565.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2007
Katus: Plekk-katus
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 94901:007:0758
Küte: Keskküte gaasiga, Kohalik gaasiküte

Lisad

  • saun
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • pesumasin
  • parkett
  • dušš

Müüa ruumikas kodu Ülenurme alevikus! Selles praktilise ruumijaotusega kodus on kaks korrust, 130,8 ruutmeetrit elamispinda, saun, terrass, autovarjualune ning see kõik asub ilusas hooldatud aias.
ELAMU
Elamu esimesel korrusel paiknevad esik, WC, köök ja avar elutuba. Lisaks asub maja ühes tiivas duširuum koos saunaga ja puhkeruum, millelt pääseb majatagusele terrassile. Teises tiivas asub majapidamisruum ning tehnoruum, kust pääseb õue varjualusesse. Auto varjualuse tagaseinas asub eraldi kuur.
Teisel korrusel asuvad kolm magamistuba ning vannituba ja garderoobiruum, mis praegu on kasutusel kodukontorina. Elamu teise korruse vannituba on ehitusjärgus, võimalik on paigaldada vann või dušš oma äranägemise järgi. Põranda viimistlemist ootab trepihall.
EHITUS
Kahekorruseline viilkatusega puitkarkassmaja on rajatud plaatvundamendile. Maja fassaad on viimistletud puitlaudisega ning katust katab plekkprofiil. Vahelaed on puidust. Tubade põrandad on kaetud parketiga ning seinu katab tapeet või puitlaudis. Esiku, WC, majapidamisruumi ja tehnoruumi põrandad on kaetud keraamiliste plaatidega. Pesuruumi põrand ja seinad on samuti plaaditud.
Elamul puudub hetkel kasutusluba, kuid taotlemise protsessiga on alustatud.
TEHNOSÜSTEEMID
Hoone kütteallikaks on gaasikütte baasil vesipõrandaküte esimesel korrusel ja vannitoas ning üleval tubades radiaatorid. Gaasikatel asub tehnoruumis. Sauna köetakse elektrikerisega.
Vesi ja kanalisatsioon on tsentraalsed. Sooja vee tagab suur boiler. Vee- ja gaasinäidud registreeritakse automaatselt.
Elektri liitumine 3 x 25A, olemas 220V/ 380V.
Ventilatsioon on lahendatud loomuliku sissepuhke ja mehaanilise väljatõmbega. Köögis, leiliruumis ja pesuruumis elektriline ventilaator.
Majja on toodud kiire Telia valguskaabel.
KINNISTU
Kinnistu on piiratud aia ja hekiga, paigaldatud on puldiga avatav autovärav. Sissesõit on kaetud killustikuga ja majaesisel on kasutatud tänavakive. Hooviala on avar ja hooldatud, seda kaunistavad valitud ilupõõsad ja okaspuud. Muru eest hoolitseb Husqvarna robotniiduk.
ASUKOHT
Kinnistu asub Ülenurme alevikus eraldiseisvas hoonetegrupis, mis piirneb Porijõe ehk Reola jõega. Lähiümbruses ainult eramajad ja ilusad hooldatud aiad. Hoonetegrupp logistiliselt mugavas asukohas suurest maanteest eemal, aga samas piisavalt lähedal. Männi bussipeatus on vaid 250 m kaugusel. Lähedalt läheb mööda kergliiklustee, mis kulgeb kuni Tartuni välja. Ülenurmes on olemas gümnaasium, lasteaed, muusikakool, raamatukogu, ja toidukauplus. Tegu on kaasaegse ja peresõbraliku piirkonnaga.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).