Hind
149 900 €
Ruutmeetrihind
3 169,13 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 47.30 m2

Asukoht

Aadress: Gonsiori tn 18-23, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12735 / 224436912816261760
Pindala: 47.30 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1965
Valmidus: Renoveeritud
Energiamärgis: H
Katastri nr: 78401:113:1170
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte
Korruse number / korruste arv: 4 / 4

Lisad

  • kaabel TV
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

2-toaline avar korter kesklinnas Hiltoni hotelli kõrval, telemaja vastas

KORTER
Avar ja valgusküllane avatud planeeringuga 2-toaline korter asub neljakordse maja neljandal korrusel. Korteri juurde kuulub suur elutuba, avatud köök, väike armas magamistuba ja suure vanniga vannituba/wc. Korteri planeeringut on võimalik kergvaheseina abil lihtsalt muuta. Suured aknad on mõlemale poole maja ja aknad lisavad korterile juurde õhulisust ja loomulikku valgust. Maja ees ja taga on suured puud, talvel on avar väljavaade ja suvel mõnusalt roheline. Korter asub maja neljandal korrusel ja seega on linnamürast veidi eemal. Elutoa ja magamistoa aknad on lõuna suunas hoovi poole, köögiaknad telemaja poole Gonsiori tänavale.

MAJA JA PARKIMINE
Maja on ehitatud eriprojekti alusel 1965. aastal. Majas on 24 korterit ja kolm trepikoda, kinnistu suurus on 2161m². Majas on toimiv korteriühistu. Trepikojad on lukus, korterites on fonolukusüsteem ja majale on paigaldatud videokaamerad. Maja sisehoovis on korteriomanike üldkasutatav roheala. Keldris on panipaik jalgrataste jm kraami hoiustamiseks. Majas on vahetatud püstakud, katus, elektrijuhtmed.
Maja ees on võimalus korteriühistu loaga tasuta parkida, tõkkepuud avanevad puldiga.

KULUD JA KÜTE
Kommunaalmaksed on mõõdukad. Talvel on kulud keskmiselt 200 eurot ja suvel 150 eurot, millele lisanduvad tarbitud vesi ja elekter. Suvekuudel kogutakse raha maja remondifondi tarbeks. Korteriühistul puuduvad kehtivad laenud. Vee- ja elektriarvestid on kaugloetavad. Kommunaalkulude arvetega saab tutvuda kohapeal.
Küttesüsteem on keskkütte baasil ja korteris on põrandaküte st põrandas on avad, mille kaudu tuleb soe õhk ruumidesse.

ÜMBRUS JA TRANSPORT
Kõik eluks vajalik on kesklinnas käe-jala juures jalutuskäigu kaugusel. Väga hea ja mugav asukoht. Läheduses asuvad kohvikud, restoranid ja kinod. Ühistransport – bussipeatus maja ees, Tartu mnt trammipeatus 250m, Narva mnt trammipeatus 500m. Tallinna Keskturg 350m, Kadrioru park ca 1km, Viru keskus 700m, bussijaam 900m, reisisadam 1,5km, Lennujaam 2,5km, mereäärne Reidi tee promenaad 2km, kavandatav Ülemiste Ühisterminal 2km, ostukeskused 1-2 km raadiuses. Politseipark/aed 100m kaugusel https://et.wikipedia.org/wiki/Politseiaed. Koolid asuvad 1-2km raadiuses: Kadrioru Saksa Gümnaasium, Tallinna 21. Kool, Tallinna Reaalkool, Tallinna Inglise Kolledž, Vanalinna Hariduskolleegium, Tallinna Südalinna Kool.

Kui tunned, et see kodu võiks olla just Sinu unistus, siis võta minuga ühendust ning läheme vaatame koos üle!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).