Hind
1 920 €
Ruutmeetrihind
10,00 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 192.00 m2

Asukoht

Aadress: Narva mnt 7A, Kesklinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12623 / 290827025922672640
Pindala: 192.00 m2
Tubade arv: 4
Energiamärgis: F
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 5 / 7

Üürile anda ilusa siseviimistlusega hubane büroo Narva mnt 7A büroohoones. Pinna koosseisus on avatud planeeringuga tööala ning kolm nõupidamsiruumi/kabinetti, lisaks kööginurga valmidus, tualetid ja abiruum.

Hoones tehti eelmisel aasstal põhjalik remont – nii üldalad kui bürood on värskelt renoveeritud. Fuajee on stiilse siseviimistluse ja esinduslik, büroode põrandatel on plaatvaip, laed ja seined värvitud heledates toonides, paigaldatud uued LED-valgustid. Ruumide liigendamisel on kasutatud klaasist vaheseinu, tänu millele on pinnad valgusküllased ja avarad. Hoones on keskküte, sundventilatsioon ning tsentraalne ventilatsioonipõhine jahutus.

Narva mnt 7A on suurepärases asukohas Tallinna südames. Naabruses on populaarne Rotermanni Kvartal, kus palju restorane ja kauplusi, lühikese jalutuskäigu kaugusel on Viru Keskus ja Nautica Keskus. Lähedal on nii trammi- kui bussipeatused ning Tallinna Sadam. Hoone taga on ruumikas avalik parkla, kus saab üürida parkimiskohti ka kuupõhiselt. Naabruses on ka avalikud parklad, kus võimalik parkida klientidel.

Üür alates 10 eur/m². Lisanduvad kõrvalkulud ja käibemaks.

NB! Hoones on pakkuda erineva suuruse ja lahendusega büroosid- kui otsid kvaliteetset hea hinnaga bürood, kuhu kohe kolida, võta ühendust ja tule vaatama!

Pakkumine on vahendustasuta.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).