Hind
115 000 €
Ruutmeetrihind
3 042,33 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 37.80 m2

Asukoht

Aadress: Ketraja 4, Põhja-Tallinna linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12571 / 947481797851899800
Pindala: 37.80 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Ehitusaasta: 1953
Katus: Plekk-katus
Omandivorm: Korteriomand
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 3

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • turvauks
  • televiisor
  • mööbel
  • mööbli võimalus
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Ilus ja huvitav, renoveeritud ja sisehoovi-vaatega 2-toaline kahel tasapinnal paiknev kodu. Renoveeritud Stalini-aegne väike kivist hoovimaja asub Pelgurannas vaikses sisekvartalis. Auto parkimine tasuta maja ees. Panipaiku majas ei ole, kuid rattaid saab hoida suures koridoris. Korteri põhjalik renoveerimine tehti 8a tagasi ning lisaks on korteris tehtud mitu värskenduskuuri, viimatine lõppes märtsis. Vahetati ka välja katuseaken uue kvaliteetse Velux katuseakna vastu.

Korter paikneb läbi kahe korruse (maja 2. ja 3. korrus). Palju valgust, soe ja hubane. Alumisel korrusel on elutuba kööginurgaga, vannituba tualetiga ja esik. Ülemisel korrusel asub privaatne katuseaknaga magamistuba ning eraldi walk-in-garderoobiruum. Peaaegu kogu sisustus, mis fotodel näha, võib soovi korral jääda uue omaniku kasutusse (üksikud asjad läbirääkimisel). Köögis on kvaliteetne Arensi köögimööbel kivist töötasapinnaga.

Duśiruumis on põrandaküte. Soe vesi elektriboilerist. Majas on keskküte, mis ioonküttekatla kaudu ökonoomselt radiaatoreid soojendavat vett kütab. Mõistlikud kommunaalarved- küsige lisa! Hoovivaatega akendesse paistab õhtupäike.

Majal on fassaad soojustatud ja trepikoda korralik, torustik ja elektrijuhtmestik vahetatud. Ümber on vaikne rahulik piirkond ja palju rohelust. Tasuta parkimine maja ees, kohti jagub alati. Lähiajal on plaanis parandada osaliselt katust. Selle korteri kohal asuv katus on terve ja korras!

Läheduses on ühistranspordipeatused, lihtne ja kiire ühendus erinevate linnaosadega. 600m kaugusel Stroomi rand, tervisespordirajad ja mets. Lähimad kauplused Stroomi Kaubanduskeskus koos Maxima’ga ja Sõle Selver. Läheduses ka Merimetsa terviserajad, kergliiklusteed läbi rannapargi otse Rocca al Maresse ning jalutuskäigu kaugusel ka Põhjala Tehase 15000 m² tööstusromantika koos loomeruumide, stuudiote, galeriide, mitme restorani ja disainpoekestega.

Kui hakkas meeldima, siis võtke minuga julgesti ühendust ning läheme koos vaatama – see on huvitav ja omanäoline kodu, mille sarnaseid on harva müügis.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).