Hind
730 000 €
Ruutmeetrihind
4 294,12 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 170.00 m2
kinnistu pindala 1511.00 m2

Asukoht

Aadress: Kodu tee 9, Peetri alevik, Rae vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12556 / 1533500563
Pindala: 170.00 m2
Krundi suurus: 1511.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 4
Vannitubade arv: 2
Ehitusaasta: 2020
Energiamärgis: B
Katastri nr: 65301:001:4670

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • televiisor
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

Müüa kvaliteetne kaasaegse minimalistliku stiiliga funktsionaalne ja keskmisest kallimate materjalidega viimistletud uus eramu kiirelt arenevas Peetri alevikus. Maja on projekteeritud- ehitatud ühekorruseline lamekatusega L-kujulise põhiplaaniga ja seda just tuulte kaitseks ning 60 m2 terrass jääb lõuna- ja õhtupäikse suunas, mis omakorda jääb enamjaolt katuse alla. Kui maja üldpind on 169 m2, siis katusepind 225 m2. Kuna lubatud ehitusalunepind on 225 m2, siis antud elamine on planeeritud vägagi läbimõeldult ja moodustab ühtselt mugava kompaktse kodu.
Sissepääs hoonesse on krundile pääsu lähedal hoone põhja küljel. Elamuga ühte mahtu on paigutatud ka garaaz, mis kohe krundile sissesõidu vastas. Eluruumid valdavalt hoone lõuna- ja lääneküljel. Põhja- ja ida küljel garaaz, tehnoruum, köök ja abiruumid. Kõikidesse magamistubadesse on ehitatud garderoobid, aken-uksed avanevad täielikult lahti terrrassile ja akende-uste kõrgus 240 cm, tubade siseuksed massiivpuidust magnetlukustusega, igas toas oma reguleeritav teperatuuri termostaat. Lagede kõrgus magamistubades 280 cm. Laste magamistubade tarvis oma vannituba, külalistele eraldi wc ja peamagamistoas oma vannituba vanniga ning suur walk-in garderoob. Esikus walk-in garderoob ja eraldi sisseehitatud suur riidekapp ning pesuruum pesumasin-kuivati ja veel üks panipaik pesu jm. tarvis.
Elutoas laiusega 250 cm klaasuks avaneb terrassile, palju valgust ja avarust tänu kõrgetel akendele ning laekõrgusele mis on 300 cm. Kõik aknad kolmekordsed puitalumiiniumist kõrgusega 240cm. Elutoa gaasikamin on puldiga reguleeritav, köögis elektri-ja gaasipliit. Köögikubu ei tee lärmi ja on väga võimas ning see on paigaldatud katusele korstna sisse. Paigaldatud elektriku poolt HDMI Keystone, USB Keystone, USB ja HDMI kaabeldus, Cat 6 pesad ja kõlaripesad, nii terrassile kui ka elutuppa. Olemas internet ja valve, kõik andurid ühendatud valveseadmega.
Tehnoruumis – gaasikatel, vesipõrandaküte, soojustagastusega sundventilatsioon ja kõikkides tubades termostaadid. Garaazis põrandaküte, kraanikauss koos dushisegistiga ja spetsiaalse sisseehitatud renniga kus saab pesta kas koera, kummikuid või midagi mida sa ei taha tuppa kanda. Majavälised valgustid töötavad pimedaanduritega ja terrassivalgustid on timmerdatavad.
Naabrid väga toredad ja sõbralikud ning ühele aiaga piirnevale küljele tuleb detailplaneeringu kohaselt väike park. Bussipeatused 300 m kaugusel.

Peetri alevikus logistiliselt suurepärases asukohas – Peetri Selver 1000 m, Peetri Lasteaed ja Põhikool 800 m, Aruheina lasteaed 800m Järveküla Kool koos ujulaga 1000m, Spot of Tallinn 1000 m kaugusel. Väga hea transpordiühendus Tallinnaga – lähim bussipeatus ja marsruuttakso peatus 300 m kaugusel (erinevad Harjumaa liinid, Rae valla bussid). Tallinna lennujaam – 2,5 km, Ülemiste keskus 3 km. Peetri Keskus kus asub perearstikeskus , apteek, kohvik, jõusaal, tennisekeskus ja uus noorte- ja lastekeskus Peetri pargis.
Kaunis elamine on müügis kuniks see ära ostetakse või välja üüritakse.
Kasutusluba hangitakse kohe kui on ära otsustatud mis puid ja põõsaid soovitakse aeda istutada. Uuel omanikul võimalus ise valida ja kujundada tulevast koduaeda! Kõik projektid ja kooskõlastused olemas.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).