Hind
147 900 €
Ruutmeetrihind
2 636,36 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 56.10 m2

Asukoht

Aadress: Mustakivi tee 25, Lasnamäe linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12550 / 688612377873127300
Pindala: 56.10 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2018
Omandivorm: Korteriomand
Katastri nr: 78403:311:0020
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 6 / 12

Lisad

  • televiisor
  • pesumasin
  • mööbel
  • parkett
  • dušš

Müüa valguküllane 2-toaline disainkorter Vega residentsis. Korter asub 6. korrusel, kust avanevad maalilised vaated linna siluetile. UUS HIND! VANA 150 000

KORTER
Korteri koosseisu kuuluvad elutuba koos avatud köögiga, magamistuba ja wc/duširuum. Koridoris on sisseehitatud garderoobikapp, kuhu mahutada üleriided. Köögimööbel on koos integreeritud tehnikaga (pliit, ahi, külmkapp). Vaade elutoast ja magamistoast on kesklinna ja mere suunas. Vannituba keskmisest suurem.

MAJA
2018. aastal valminud maja on täielikult rekonstrueeritud. Endover Kinnisvara on loonud Vega residentsi, kus elanikele on loodud ideaalne elukeskkond. Vaba aja sisustamiseks on kasutada saunakompleks ja piljardisaal, päikest saab võtta igal ajal väliterrassil ning hoovis asuvad grilli- ja piknikuala, jõuala ning palliplats. Lisaks asuvad hoones peoruum ürituste korraldamiseks, laste mängutuba, pesumasinaruum ning valvega hoiuruum jalgrataste ja lastevankrite jaoks. Kõige selle juurest on maja väga turvaline, paigaldatud on värava- ja valvesüsteem ning video- ja mehitatud valve.

PARKIMINE/PANIPAIK/KOMMUNAALKULUD
Korteri juurde kuulub parkimiskoht ja panipaik. Majas olemas üldine panipaik kuhu saab panna jalgrattaid ja laste käru.

Kommunaalkulud suvel 130 euro ja talvel 200 euro juures. Küsi arveid.

ASUKOHT
Elamu paikneb vaikses ja kenas linnaosas, lähedal kõik eluks vajalik. Tondiraba ja Kivila park on jalutuskäigu kaugusel.

Lähedal on mitmeid kaubandus-, meelelahutus- ja spordikeskuseid: Lasnamäe Centrum koos mitmete toidu- ja riidepoodidega, Prisma, Rimi, Selver, Konsum. Lisaks ehituspood Bauhaus, sisustuspood Home4You, Tondiraba Jäähall, Lasnamäe tervisekeskus ja palju muud.

Ühistransport: Peatused “Kurina“, “Linnamäe tee“ ja “Läänemere tee“ asuvad kaheminutilise jalutuskäigu kaugusel ning sõit kesklinna kestab ca 20 minutit. Autoga sõidab kesklinna ca 10 minutit.

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).