Hind
208 000 €
Ruutmeetrihind
1 840,71 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 113.00 m2
kinnistu pindala 1514.00 m2

Asukoht

Aadress: Järve põik 3-4, Elva linn, Elva vald, Tartu maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12536 / 122976266515096590
Pindala: 113.00 m2
Krundi suurus: 1514.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 2
Rõdu suurus: 5.30 m2
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 2023
Katus: Plekk-katus
Valmidus: Uus
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: A
Katastri nr: 17101:001:1581
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Keskküte, Põrandaküte, Konditisioneer, õhk-vesi soojuspump

Lisad

  • saun
  • internet
  • kanalisatsioon tsentraalne
  • turvauks
  • kliimaseade
  • parkett
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Müüa 4-toalised ridaelamukorterid Elva linnas, kus kõik oluline on jalutuskäigu kaugusel.

ASUKOHT

Elva linna loodeosas, looduskaunis tupiktänavas on valmimas uus ja omanäoline ridaelamu. Maja asukoht ja arhitektuur on läbimõeldud ning sobib hästi perele, kes peab lugu nii rohelisest elukeskkonnast, sportlikust eluviisist kui ka linnaelu mugavustest.

PLANEERING

Kõik korterid on projekteeritud läbi maja ja läbi kahe korruse. Iseloomustavaks jooneks on funktsionaalsus, avarus ja valgusküllasus – teise korruse lagede kõrgus 2,7m – 3,8m.

Iga ridaelamukorteri juurde kuulub kaks parkimiskohta maja ees, terrass ja panipaik maja taga ning kasutuskorraga maa-ala. Elamu on liigendatud katuse ja fassaadiga. Sissepääs on kaitstud vihma ja lume eest teise korruse rõduga.

Ruumilahendsulikult paiknevad esimesel korrusel tehnoruum, avar esik koos garderoobi nišiga, saun, pesuruum ja tualett, avatud köögiga elutuba ning terrass koos panipaigaga.
Teisel korrusel on trepihall, kolm magamistuba, nn walk-in aknaga garderoob, duširuum koos tualetiga ja rõdu. Kõige suuremast magamistoast avaneb uks rõdule. Üldpind kokku 113 m², suletud netopind 95 m², köetav pind 92,6 m².

EHITUS

Projekteeritud hoone on 2-korruseline, kiviseinte ning puitkonstruktsioonis katusega ehitis. Betoonkivist vundament (lintvundament) pakusega 190mm. Maja välisseinad on 190mm, korterite vaheseinad 240mm betoonplokkidest. Mittekandvad vaheseinad on kipsplaatidest (2-kordne plaat) teraskarkassil. Seinad on soojustatud vahtpolüstürooliga. Esimese korruse vahelaed õõnespaneelidest.

3-kordsed pakettaknad (väljast antratsiithall ja seest valged). Välisuks on klaaspaketiga puituks. Igas korteris on saarepuidust varvaslauata sisetrepp. Rõdupiirded toonitud klaasist. Ühepoolse kaldega katus – kate valtsplekist.

TEHNOSÜSTEEMID

Igasse ridaelamukorterisse on paigaldatud õhk-vesi soojuspump (Nibe Split komplekt AMS 10-6 + BA-SVM 10-200/6 E) ja soojustagastusega ventilatsioon (Domekt R 400 V). Ruumides on vesipõrandaküttesüsteem, mida on võimalik eraldi reguleerida. Köögis mehhaaniline kohtäratõmme. Et kuumale suveilmale leevendust tuua, paigaldatakse jahutamise eesmärgil igasse korterisse jahutussüsteem (AlpicAir AWI/AWO-36HRDC1C). Saunas on elektrikeris 6 kW.
Korteri peakaitse 3x16A.

SISEVIIMISTLUS

Välisviimistlusel on kasutatud naturaalset puitu ja värvitud krohvi ning vähesel määral ka kiudtsementplaati.
Siseviimistlus harmoneerub maja välisilmega. Kasutatud on kvaliteetseid ja naturaalseid materjale. Seinad on värvitud heledates toonides. Eluruumide ja tubade põrandatel naturaalne tamme puitparkett. Esikuosa ja pesuruumi põrandatel on keraamiline plaat. Leiliruumi laes ja seintel termo-haab.
Siseuksed valged massiivpuidust uksed. Kahte korrust ühendab kaunis saarepuidust trepp. Paigaldatud on kvaliteetne sanitaartehnika.

KINNISTU

Kinnistu piirneb kauni metsapargiga. Sissesõidutee on valgustatud, parkimiskohad asfalteeritud, majaesine sillutatud tänavakiviga. Krunt on haljastatud ja piiratud aiaga.

Jalutuskäigu kaugusel asub Elva linna üks tuntumaid objekte, kaunis Verevi järv. Vahetus läheduses asuvad Elva spordi- ja seiklusparkpark, tenniseväljakud ning Arbi järv.

Müügihinnas sisalduvad liitumised tehnovõrkudega (vesi, elekter, kanalisatsioon). Olemas on TELIA andmeside valmidus. Korteriomandid seatud. Kasutusluba tagatud. Garantii ehitustöödele on kaks aastat!

Elamu kavandatud valmimisaeg on mai 2024.

Huvi korral ja täpsema info saamiseks võta palun ühendust!
Vaata ka kodulehte: https://jarvekodud.ee/

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).