Hind
169 000 €
Ruutmeetrihind
1 990,58 €/m2
Lisainfo
tube 4 tuba
ruutmeetrit 84.90 m2
kinnistu pindala 1431.00 m2

Asukoht

Aadress: Õismäe tee 59, Haabersti linnaosa, Tallinn, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12523 / 43007284897843110
Pindala: 84.90 m2
Krundi suurus: 1431.00 m2
Tubade arv: 4
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1977
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: D
Katastri nr: 78406:603:1400
Ehitise materjal: Paneel
Küte: Keskküte
Korruse number / korruste arv: 4 / 5

Lisad

  • internet
  • turvauks
  • pesumasin
  • parkett
  • külmkapp
  • dušš

KORTER
Erakordselt avar, eriplaneeringuga läbi maja kulgev kodu on oma pindalalt koguni 84.9m² suurune ning asub maja 4. korrusel. Korteris on ka kaks rõdu, kumbki maja eri külgedel, mis annab võimaluse rõdul päikest nautida nii hommikul kui õhtul. See erilahendusega kodu on algselt kokku ehitatud kahest korterist ning seetõttu samalaadset pesa antud piirkonnas kergelt ei leia.

KOOSSEIS
Korteri koosseisu kuulub: esik, kust leiab mitu mahukat lükandustega seinakappi, köök koos modernse kohtkindla köögimööbliga (sh integreeritud külmik, elektriahi ja -pliit, kubu), köögist pääseb ka korteri ühele rõdule, kus saab teetassi ääres mõnsalt päikeseloojangut nautida; avar elutuba, kust saab ka ühte magamistuppa; teine magamistuba, mis paikneb köögi kõrval ning mööda lühikest koridori saab kolmandasse magamistuppa, kust pääseb ka korteri teisele rõdule, kus tervitab Sind hommikupäike; pesemisruum koos dušiga paikneb tualettruumist eraldi. Korteri juurde kuulub ka kaks mahukat keldriboksi.

MAJA
Kortermaja on ehitatud 1977. aasta paiku raudbetoonpaneelidest. Sooja annab keskküte. Küttesüsteem on 2016. aastal uuendatud, mille käigus on vahetatud korteris radiaatorid (reguleeritavad). Kortermajas on vahetatud ka aknad soojapidavate pakettakende vastu ning püstakud. Trepikojad korras, paigaldatud turvauksed koos fonolukusüsteemiga. Ühistu on aktiivne ja tegev, pidevalt teostatakse parendustöid, vastavalt vajadusele. Laene ühistul ei ole, kogutakse remondifondi.

PARKIMINE
Parkimine maja ümbruses on tasuta, vabade kohtade olemasolul.

KOMMUNAALKULUD
Korteri kommunaalkulud on vägagi mõistlikud, soovi korral saan saata arved tutvumiseks meilile. Küsige kindlasti!

ASUKOHT:
Korter asub logistiliselt väga heas piirkonnas, kõik eluks vajalik on mõne minuti tee kaugusel – erinevad toidupoed, lasteaiad, Tallinna Järveotsa Gümnaasium, uhiuus Ring Spaa, aga ka Harku järv. Läheduses on ka mõnus park, kus saab värsket õhku ja jalutamist nautida. Tihe bussigraafik tagab ka hea ühenduse kesklinna ja teiste linnaosadega.

Tule kindlasti kohale tutvuma, see annab parima ülevaate sellest erilisest kodust!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).