Hind
160 000 €
Ruutmeetrihind
2 909,09 €/m2
Lisainfo
tube 3 tuba
ruutmeetrit 55.00 m2

Asukoht

Aadress: Suur-Lossi tn 27, Haapsalu linn, Haapsalu linn, Lääne maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 12361 / 448030711979890900
Pindala: 55.00 m2
Tubade arv: 3
Magamistubade arv: 2
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1960
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 18301:004:0004
Ehitise materjal: Puit
Küte: Ahi, Elektriline, Põrandaküte, Kombineeritud küte, Õhksoojuspump

Lisad

  • kaabel TV
  • internet
  • mööbel
  • kliimaseade
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Maitsekas ja kvaliteetselt renoveeritud, eraldi sissepääsuga, 3-toaline, läbi kahe korruse korter asub suurepärases asukohas, vaid 80 m kaugusel Wiigi kohvikust ja 100 m merest. Korter on sisustatud suure hoole ja stiilitundega, mõeldes iga väikseimagi detaili peale. Selles korteris on tunda mõnusat Haapsalu vanalinnale omast hõngu.

KORTER
See hubane, maitsekalt viimistletud ja sisustatud korter on südamega renoveeritud, endale tulevaseks koduks. Esimesel korrusel paiknevad esik, avatud köögiga elutuba ning vannituba, teisele korrusele kaks magamistuba. Esikusse on nutikalt peidetud nii boiler kui pesumasin. Kapitaalremondi käigus on vahetatud torustik, elektri- ja küttesüsteem, uksed, paigaldatud 2 x pakettaknad, ehitatud uued siseseinad, seinad ning katuslagi soojustatud 20-25 cm kivivillaga. Põrandas 10 cm peno, põrandavalu ning katteks naturaalparkett ning kiviplaat. Seinad värvitud ning aktsendiks ja hubasuse lisamiseks on osadel seintel tapeet, vannituba plaaditud. Ehitusprotsessist on olemas fotod. Selle valgusküllase ja helge kodu elutuba ja magamistuba on päikesepoolsed, õhtupäike annab hubasust lastetuppa. Lastetoa katuseaknast on võimalus piiluda merele. Akendele paigaldatud pimendavad rulood hoiavad liigse kuumuse eest ning tagavad parema une valgetel suveöödel. Korterit kütab õhksoojuspump mida on mugav mobiililt juhtida ka kodust eemal viibides. Esimesele korrusele on lisaks paigaldatud elektripõrandaküte, kodusoojust ja elava tule nautimise võmalust pakub kamin. Teisel korrusel saab vajadusel lisakütteks kasutada elektriradiaatorit, suvel jahutada magamistube konditsioneeriga. Korteri kasutuses on väljakujunenud kasutuskorra alusel ka väike hooviala. Korteril on eraldi sissepääs mille ees privaatne, kiviparketiga terrass kus saab nautida nii hommikukohvi ja pealelõunast päikest. Lisaks on hoovi ehitatud jalgrataste ja muu vajaliku hoiustamiseks uus korralik kuur ning grillinurk. Korter müüakse koos piltidel oleva mööbliga, välja arvatud paar pererahvale olulist mööblieset.
Ehitisregistris kajastub korteri esimese korruse pind 30,3 m², välja ehitatud katusekorrus on registrisse kandmata.
See kodu ootab Sind, koli kohe sisse või anna üürile külaliskorterina!

HOONE
Nelja korteriga puitkarkassmaja on ehitatud madalvundamendile. Maja katus on saanud remondi käigus uue, korraliku valtsplekk katuse, uuendatud on ka maja fassaadi. Vesi ja kanalisatsioon tsentraalsed. Hooviala on korterite kasutuses väljakujunenud kasutuskorra alusel, notariaalne kasutuskord seadmata. Naaberkorterites aastaringsed elanikud. Müüdava korteri hooviala jääb aiaga piiratud alale, parkimine tänaval.

ASUKOHT
Korter asub Haapsalu vanalinna vaiksel tänaval, ühele poole jääb meri ning teisele poole Väike Viik. Siin saad elada mere lähedal, ilma, et tuuled üleliia kimbutaksid. Tänu paiknemisele mõnusas lahesopis on Haapsalu rannad suuremate meretuulte eest kaitstud. Haapsalu piiskoplinnus jääb 500 m kaugusele, piisav vahemaa, et suvisest linnamelust veidi eemale jääda kuid samas lühikese jalutuskäigu kaugusel kui on soov melust osa saada. Haapsalu kohvikud, restoranid ning hubased poekesed oma tuntud headuses jäävad samuti vaid lühikese jalutuskäigu kaugusele. Suvel toimub linnas palju põnevaid üritusi erinevale maitsele, valitseb tõeline kuurortlinna miljöö. Lähimasse ujumiskohta, Väikese Viigi randa on 450 m jalutada, Paralepa rand jääb 2,5 km kaugusele. Haapsalust on lihtne ette võtta ka näiteks päevareis Lääne Eesti saartele.

KOMMUNAALID
Korteril on soodsad kommunaalkulud, talvisel ajal jäävad maksed 50 € kanti ning suvel suurusjärgus 20 €. Korterit on kasutatud põhiliselt suvekoduna ning talvisel ajal nädalavahetuse veetmiseks.

Võta minuga ühendust ja läheme selle armsa korteriga tutvuma, ehk on siin just Sinu uus kodu!

Soovid oma kinnisvara müüa, välja üürida või saada hinnangut? Võta minuga ühendust +372 5800 7998

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).