Hind
270 000 €
Ruutmeetrihind
1 194,69 €/m2
Lisainfo
tube 5 tuba
ruutmeetrit 226.00 m2
kinnistu pindala 7502.00 m2

Asukoht

Aadress: Metsanurga, Oru küla, Lääne-Nigula vald, Lääne maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11682 / 927622371564576400
Pindala: 226.00 m2
Krundi suurus: 7502.00 m2
Tubade arv: 5
Magamistubade arv: 3
Vannitubade arv: 1
Panipaiku: 1
Ehitusaasta: 1993
Omandivorm: Kinnistu
Katastri nr: 55201:001:1960
Küte: Kamin, Maaküte

Lisad

  • saun
  • kanalisatsioon lokaalne
  • pesumasin
  • garaaž
  • mööbel
  • parkett
  • külmkapp
  • eraldi sissepääs
  • dušš

Armas Metsanurga talu otsib endale uusi elanikke. Maja asub mõnusas looduskaunis kohas – samas ei jää kaugele ka vajalikud poed, koolid, lasteaiad ja muud asutused. Linnamäe küla on eriti armastatud noorte perede seas, pakkudes suurepärast keskkonda laste kasvatamiseks.

OLEMAS KEHTIV HINDAMISAKT!

HOONED
Metsanurga kinnistul asuvad 1993 aastal ehitatud hooned, mis on viimase seitsme aasta jooksul saanud mitmeid täiendusi ja parendusi. Kinnistu hõlmab kolmekorruselist elamut, 2 kelpkatusega väiksemat abihoonet, laste mänguväljakut, kasvuhoonet ning seda kõike ümbritseb lisaks kaunis haljastus.

ELAMU
Kolmekorruseline maja pakub funktsionaalset keldrikorrust, kus leidub pesu- ja leiliruum, riietusruum, kaminaruum, veiniköök, kelder ja panipaik.

Eritellimusel valmistatud köök loob romantilise harmoonia, ning eraldi terrassi ja sissepääsuga külalistetuba lisab majale erilist võlu. Köögis tehtud remont ja puuküttega pliit toovad majja maalähedast soojust.

ABIHOONE
Abihoone allkorrusel on garaaž ja töökoda, ülemine korrus on aga välja ehitatud eraldi sissepääsuga külalistemajaks, mahutades kuni 6 inimest. Abihoone katus on plekist ning katusele on paigaldatud päikesepaneelid. Päikesepaneelide tootmisvõimsus on kuni 10KW.

KINNISTU TEHNILISED ANDMED
– Eramu on kombineeritud kivist ja puidust.
– Kanalisatsioon on lahendatud läbi biopuhasti.
– Vesi on tagatud Oru Allikas MTÜ kinnistu puurkaevust, mis varustab Oru küla kinnistuid.
– Eramu küte on läbi maakütte, millele lisaks maakodule oluline ning funktsionaalne puupliit ning sauna eesruumis hubane kamin. Tulekollete akt tehtud 2023.
– Elekter kinnistul 3x32A.

AED
2021. aastal rajatud kaunid kivisillutisega valgustatud aiateed ja garaažiesine parkla lisavad Metsanurga talule eriliselt elegantsi. Krundi teepoolset äärt ilmestavad noored elupuud, mida varustab veega tilkkastmissüsteem.

Aias rõõmustavad viljapuud ja marjapõõsad igal aastaajal ning ruumi on küllaga kõigile pereliikmetele. Lastele on loodus suurepärane elukeskkond, kus tegevust jätkub igaks aastaajaks.

ASUKOHT
Asukoht on ideaalne. Linnamäe keskus jääb vaid 1 km kaugusele. Lapsed saavad ise kooli ning läheduses asuvad ka noortekeskus, kultuurimaja ja jõusaal.

Haapsalu kuurortlinn jääb 13 km kaugusele, pakkudes suvel rannamõnusid ja mitmekülgseid üritusi. Noarootsi rand ja matkarajad asuvad umbes 20-30 km kaugusel.

Kui hindad loodust ja rahulikku elukeskkonda ning soovid juured maasse istutada just hästi arenenud ja ajaga kaasas käivas kogukonnas, siis see maja on just Sulle ja Sinu perele ideaalne valik! Võta minuga julgelt ühendust juba täna ja lähme seda hubast maja vaatama!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).