Hind
177 000 €
Ruutmeetrihind
2 572,67 €/m2
Lisainfo
tube 2 tuba
ruutmeetrit 68.80 m2

Asukoht

Aadress: Urva tn 7, Laagri alevik, Saue vald, Harju maakond
Ava kaart  Leia tee objektini

Andmed

ID: 11499 / 468815841005094800
Pindala: 68.80 m2
Tubade arv: 2
Magamistubade arv: 1
Vannitubade arv: 1
Rõdu suurus: 3.40 m2
Ehitusaasta: 2003
Omandivorm: Korteriomand
Energiamärgis: Sertifikaati pole
Katastri nr: 72701:005:0777
Ehitise materjal: Kivi
Küte: Kamin, Keskküte, Põrandaküte
Korruse number / korruste arv: 2 / 2

Lisad

  • saun
  • kaabel TV
  • internet
  • pesumasin
  • mööbli võimalus
  • külmkapp
  • dušš

Avar, valgusküllane, kamina, rõdu ja saunaga korter neile, kes armastavad linnalähedast elu, vaikust ja rohelust.

2-toaline (68,8m²) läbi maja planeeringuga kaunis korter asub kahekorruselise maja teisel korrusel. Korteri suurus ning hea planeering võimaldavad seda soovi korral lihtsasti ümber planeerida ka 3-toaliseks korteriks.

Korteriomandi koosseisu kuuluvad esik, ruumikas köök, elutuba, magamistuba, wc/duširuum, saun. Magamistoast pääseb 3.4m² suurusele hoovipoolsele rõdule, mis jääb suunaga õhtupäikese poole. Elutoa ja köögi aknad avanevad maja ette hommikupäikese poole.

Eluruumide põrandaid katab kvaliteetne ja väga heas seisukorras õlitatud naturaalne kuuselaudis. Tubade seinad on värvitud heledates toonides. WC/duširuumi põrandat ja seinu katab mosaiikplaat. Sauna seina- ning lavalaudis näeb välja nagu uus.

Suures ning hästi läbimõeldud planeeringuga köögis on kaasaegne köögimööbel koos -tehnikaga (induktsioonpliit ja elektriline küpsetusahi, suur nõudepesumasin, kubu, külmkapp, pesumasin). Esikus ning magamistoas on mahukad lükandustega garderoobikapid. Elutoale lisab hubasust kamin ning sauna kütab kuumaks elektrikeris.

Akendeks on kahekordsed fresh-klappidega puitpakettaknad, mis on väljastpoolt mõni aasta tagasi renoveeritud. Elamus on tsentraalve vesi, kanalisatsioon ning kaugküte. WC/duširuumis on lisaks ka elektriline põrandaküte. Radiaatoritel on termostaadid, millega saab soojust igas ruumis eraldi reguleerida, korteri küttearvestus on m² põhine. Sooja tarbevett toodab 150L elektriline soojaveeboiler.

Korteri hinna sees on 6,6m² suurune panipaik elamu null korrusel ja notariaalse kasutuskorra alusel üks kindel parkimiskoht maja ees. Parkimisvõimalusi on aga lisaks ka Urva tänava ääres ning maja küljel asuval parkimisalal.

Korteri ülalpidamiskulud koos vee ja elektri tarbimisega on suvel ca 115 eur ja talvel ca 210 eur. Kommunaalarvetega saab täpsemalt tutvuda kohapeal.

Elamus toimetab aktiivne korteriühistu ning naabrid on siin vaiksed ja viisakad. KÜ kaasabil on korrastatud katus, värskendatud välisfassaadi ja trepikodade puitdetaile, renoveeritud puitpakettaknad. Maja on hästi hooldatud ning vajalikke töid teostatakse vastavalt vajadusele. Korterelamu tagune krunt on ümbritsetud aia ning elupuudega. Siin on roheala mänguväljaku ning ühiselt kasutatava grillplatsiga.

Urva 7 paikneb Laagri keskuses. Vaid lühikese jalutuskäigu kauguselt leiab kõik eluks vajaliku: lasteaia, kooli, spordikeskuse, tennisekeskuse, pereartsikeskuse, apteegi, kultuurikeskuse ning erinevad kauplused ja söögikohad. Lähim bussipeatus asub 400 m kaugusel ning rongijaam 700 m kaugusel.

Kui hindad linnalähedust, soovid rohelist ning turvalist keskkonda, Sulle meeldib kodu lähedal tegeleda tervisespordiga, siis Laagris elades on kõik need vajadused kaetud. Samas tead, et ka kõik linna mugavused on vahetus läheduses kättesaadavad.

Kuid, “Oma silm on kuningas!” Võta minuga ühendust, lepime kokku kohtumise ning vaatame selle toreda korteri koos üle. Just sellest võib saada Sinu uus armastatud kodu!

Koostöös Swedbankiga pakume:

 
  • UUS MAA KINNISVARABÜROOST elukondliku kinnisvara hindamist kuni 20% soodsamalt;
  • eelisjärjekorras teenindust Swedbankis ja 0 € lepingutasu (kasuta koodi „UUSMAA“).